AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Trusting

Trusting fék alkatrészek, fékbetétek, féktárcsák

 

Trusting a neve Európa vezető fékbetéteket és féktárcsákat gyártó olasz vállalatának, amelynek központja a Firenze melletti Borgo San Lorenzo városában van. A cég a Metelli csoport tagja.

 

A Metelli csoport vezető márkája

 

A Metelli csoporthoz olyan kiváló márkák tartoznak, mint a Graf, a Cifam vagy a KWP. A csoport vezető márkája azonban a Trusting, amely arról is híres, hogy harminc évvel ezelőtt elsőként hagyott fel a fékbetétek gyártásánál az azbeszt használatával. A Trusting a fékrendszerek minden alkotó részét világszínvonalon gyártja. Tehát nem csak a fékbetéteket, féktárcsákat és a fékpofákat, de a fékdobokat és a fékhengereket is. A cég a kiváló minőség mellett nagy energiákat mozgósít a kutatás-fejlesztésre, a gyártmányai tökéletesítésére, ami elengedhetetlen, hogy a világ legnagyobb autógyárainak beszállítója maradhasson.

Trusting fék alkatrész webáruház

Keresse meg az autójához megfelelő Trusting fék alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

A legjobb technológiával, a legjobb konstrukció, a legjobb anyagokból

 

A Trusting minőségellenőrzési rendszere nem csak a saját késztermékeinek minőségét garantálja, de tevékenysége kiterjed a beszállítóinak minőségellenőrzésére is. Ezen belül az alapanyagokat is komoly laboratóriumi vizsgálatoknak vetik alá. Erre is szükség van a végtermék színvonalának garantálásához. Leegyszerűsítve: a fékbetétek, a fékdobok és a féktárcsák milyenségére az alkalmazott technológia mellett a felhasznált nyersanyagnak van a legnagyobb hatása. Ezért is olyan fontos az alapanyagok folyamatos kontrollja.