AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Trucktec

Trucktec kipufogócsövek, kartergázcsövek, üzemanyagcsövek és egyéb alkatrészek

 

Trucktec néven működik Németország egyik legprofibb autóalkatrész nagykereskedő cége, amely elsősorban a német prémium márkák, mint a Mercedes, a BMW, az Audi alkatrészek értékesítésére szakosodott a szervizek és kiskereskedők ellátására.

Gyári alkatrészek mellett nagy választékot tart utángyártottakból is

A negyedszázados múltra visszatekintő Trucktec természetesen mindent tart a raktáraiban, és mindent képes két munkanap alatt leszállítani a kiskereskedő partnerei, a megrendelést feladó szervizek számára a top márkák alkatrészeiből, de ezen kívül is páratlan választékkal rendelkezik utángyártott alkatrészekből, mégpedig nagy számban olyanokból, amelyeket csak nála lehet megtalálni. Ezek az átlagos utángyártottaknál is jobb minőséget képviselnek, gyakran olyan alkatrészek, amelyeket csak egy gyártó szállít és kizárólag a Trucktec számára.

Trucktec alkatrész webáruház

A Trucktec extra szolgáltatása az éjszakai szállítás

A két munkanapos általános szállítási feltételek mellett a cég extra gyorsaságú szállítást is ajánl. Ez azt jelenti, hogy az adott alkatrészt Németország egész területén éjszaka szállítják, és reggelre már a felhasználónál is van. Ezzel nagyon sok ügyfelet hódítanak el a vetélytársaiktól hiszen ez leginkább a szervizeknek jelent előnyt azokkal szemben, akik nem tudják ilyen gyorsan előteremteni az autó javításához szükséges alkatrészt. Ez ma létfontosságú, ugyanis az alkatrészek raktározása szinte teljesen kiment a divatból, a készletezéssel járó extra költségek miatt, amelyek beépülnek a javítási árba, és rontják az adott szerviz versenyképességét.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Trucktec autóalkatrészeket:

Irány a bolt