AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Toyo

Toyo gumik 

 

Nélkülük ma már elképzelhetetlen a világ gumiabroncs piaca. Mára az 1945-ben alapított cég a legnagyobbak közé küzdötte fel magát, és jelen van a világ minden jelentős országában a termékeivel, ráadásul a legtöbb kontinensen gyártókapacitást is kiépített.

A márka felemelkedése és világmárkává válása

Nem voltak mindig közismertek a Toyo gumik, vagy másképpen fogalmazva, nem olyan régóta robbantak be a köztudatba. A japán márka egyike a fiatalabbaknak, hiszen „csak” 70 évvel ezelőtt alapították Japánban. 1966-tól van gyártó kapacitása az Egyesült Államokban, és csak 1975 óta van jelen Európában. Az első európai Toyo leányvállalat ekkor alakult meg Toyo Reifen Gmbh néven Németországban. Ezután 1981-ben Nagy Britanniában, majd 1989-ben Hollandiában indítottak új vállalkozást. 2008 óta már Oroszországban is képviseltetik magukat. Az AC Milan kiemelt vagy prémium kategóriás szponzora. Az erre vonatkozó szerződést meghosszabbították a következő, 2015/16-os bajnoki szezonra is. Ha ezt a gumiabroncsot kereste, jól választott, valóban a minőséget tartja szem előtt!

 

Legnépszerűbb Toyo alkatrészek webáruházunkban:

  • Nyári gumi
  • Négyévszakos gumi
  • Hosszbordás szíj
  • Ékszíj
  • Hardy tárcsa
  • Vezérműszíj

Keresse meg az autójához megfelelő Toyo gumikat:

Irány a bolt

Toyo gumik kedvező árakon és széles kínálatban

Kék versenyautó Szürke versenyautó Sötétszürke autó kék tárcsával Modell lányok Hostess lányok Promóter lányok

 

Toyo gumiabroncs mindenkinek

 

A hivatalos nevén Toyo Tire & Rubber Group a gumiabroncs gyártás minden szegmensében aktív. Kezdve a nagy teljesítményű gumiabroncsoktól a komfort fokozatúakon keresztül a standard és öko abroncsokig. Természetesen téli és minden időjárási körülmények között használatos gumikat is gyártanak, valamint aktívak a motorsportban. Egyre több nagy autómárka első gumifelszerelését szállítják. Így például az ő gumijaikkal gördülnek le a szerelőszalagról az Audi, a Toyota, a Mazda, a Mitsubishi, a Nissan a Daihatsu és a Lexus egyes modelljei.

Sokat áldoz a brand építésre, szexi modellekkel rengeteg promóciós kép készült

Toyo gumik csinos lányokkal, szexi modellekkel

Fekete hajú lány Sötétbarna hajú lány Gesztenye barna hajú lány Terepnadrágos lány Szőke szexi lány Világosbarna hajú lány