Európai Regionális Fejlesztési Alap
AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

MINI MINI évjárat választása.
  1. tipus
  2. mini
  3. mini_14
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Mini alkatrészek alatt a világ egyik legnépszerűbb kisautójának alkatrészeit értjük. A 20. század második legmeghatározóbb személyautójából 1959 és 2000 között közel 1,2 milliót gyártottak.

A Mini alkatrészek és autók...

... az Austin Seven és Moris Mini-Minor márkanévvel indultak el a siker felé vezető úton az ötvenes évek végén. A Mini alkatrészek és az autók életük során viselték a Mini Austin, a Mini és Rover és egyszerűen a Mini nevet is. 1994 után, azt követően, hogy a Rover Csoportot, illetve a British Leylandot a német BMW bekebelezte, még 6 évig ezen a márkanéven forgalmazta a müncheni cég. Máig az egyik legsikeresebb és iskolát teremtő konstrukciónak tartják, mivel az autó teljes térfogatának 80 százalékát sikerült a tervezőknek az utasok és csomagjaik elhelyezésének a szolgálatába állítani.

Mini alkatrész kereső webáruház

Nem csak jó kisautó volt

A Mini alkatrészek és a névadó autó gyártása nem csak azért volt rendkívül sikeres, mert a kisautót nagyon szerették a vásárlók, a márka népszerűsége máig példa nélküli, mégpedig nem csak a szigetországban, hanem azért is, mert rendkívül jó üzletnek bizonyult. Eredeti gyártójának még az értékesítés leszálló ágában is nyereséget termelt, amikor már a többi típus, minden erőfeszítés és innováció ellenére veszteséges volt. Alkatrészei, amelyek csak a gyártás későbbi fázisában kerültek beszállítókhoz, még ma is keresettek, mert a Mini tulajdonosok pont ugyanúgy kötődnek a márkához, mint a hasonló karriert befutott Volkswagen „bogárimádók”.

 

Ha autótípus keresőnkben nehezebben találja meg a keresett terméket, indítsa újból az alkatrész keresést főoldalunkról.