AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT SEICENTO évjárat választása.
Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Seicento alkatrészek 1997 és 2010 között készültek, mégpedig a Fiat lengyelországi gyárában Tychyben. A modell a Fiat Cinquecentót váltotta és nagy mértékben arra épült.

Fiat Seicento Lengyelországból

Fiat Seicento alkatrészek nem hiányozhatnak a kereskedők polcairól a világ egyetlen országában sem. Annál is inkább, mivel a modellből 1998 és 2004 között több mint 1,1 millió darabot gyártottak. A névválasztás nem véletlen. A Seicento 600-at jelent olaszul és a Fiat Seicento 2005-től, a Fiat 600-as 50. évfordulójától a Fiat 600-as nevet vette fel, ezzel is emléket állítva az 1955-ben megszületett legendás modellnek. A Fiat Seicento alkatrészek nagyon nagy mértékben megegyeznek az előd, a Cinquecento alkatrészeivel.

Utángyártott Fiat Seicento alkatrészek

Cinquecento vagy Seicento

A hasonlóság a Cinquecento és a Seicento alkatrészek között, minden egyéb mellett a dizájnra is vonatkozik. Annak ellenére is, hogy a Seicento 9 centivel hosszabb az elődjénél. Az új modell fejlesztői a japán és koreai kis városi autókat próbálták utánozni, amikor a két ajtós mellett 4 ajtós változatokat is terveztek. A Tychyben működő gyár 2005-ben kezdte meg a Seicento alkatrészek gyártását az elektromos változathoz, amely 100 kilométeres sebesség mellett 90 kilométert tud megtenni az akkumulátora feltöltése nélkül.