AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thermotec

Thermotec autófűtés, autóhűtés alkatrészek

 

A Thermotec személyautók, teherautók hűtő/fűtő rendszereihez és légkondicionáló rendszereihez ajánl széles választékban alkatrészeket. A cég 60 éves technológiai, fejlesztési és piaci tapasztalattal a háta mögött gyártja termékeit.

 

Thermotec - Minőség, alacsony árakon

A Thermotec termékeket kivételes figyelemmel összeválogatott minőségi alapanyagokból gyártják, s egytől egyig alapos minőségvizsgálat alá vetik őket. Thermotec termékcsaládMinden alkatrészük megfelel az ISO 9001 és az ISO TS 16949 szabványokban előírtaknak. Az egészen egyszerű műanyag tartozékok, (kannák, tölcsérek stb.) alkatrészek, eszközök mellett bonyolultabb részegységeket is gyárt a cég. Ilyenek például a fogaskerekek, fogaskerék együttesek, sebességváltók. Az autóelektronika számára fejlesztették ki és szállítják a különféle elektromos csatlakozók tömkelegét, de például orsókat és csévéket is az elektromos motorok tekercseihez. Egyik speciális termékük az Otto-motoroknál használt fojtószelep, amelyet nagy választékban és számos autómárka számára gyártanak.

 

Thermotec specialitás: autófűtés és -hűtés rendszerek

A Thermotec a gépkocsigyártás szinte minden területén az alkatrészgyártás élvonalába verekedte fel magát. Így például kiváló minőségű részegységeket gyárt a blokkolásgátló ABS fékrendszerek számára. A termékpaletta egyik fontos része a cég által kifejlesztett és gyártott sebességmérő szenzor és annak alkatrészei, de például a vállalat nagy igénybevételnek kitett dugattyúkat is szállít a megrendelőinek. Legnagyobb erősségük azonban, hogy bonyolult részegységeket gyártanak klímaberendezésekhez, autófűtés rendszerekhez is. Köztük hőcserélőket, vízszivattyúkat, hűtőcsöveket, hűtőventilátorokat.

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Thermotec autófűtés, hűtés alkatrészeket:

Irány a bolt