AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bosch fék

Bosch fék szolgálja az európai, de számos tengeren túli autóban az utazás biztonságát. A Bosch a világ legjobb, legkorszerűbb fékrendszereivel áll a vezető autógyártók szolgálatára.

A Bosch fék egy fogalom

Az autótechnikában, a különféle gépjármű részegységek területén az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező fejlesztő és gyártó a német Bosch, amely jelentős fejlesztési és gyártó kapacitással van jelen Magyarországon is. Egy autó fékrendszere, ami a jármű legfontosabb biztonsági berendezése, olyan erős, amilyen a leggyengébb eleme – vallja a Bosch. Optimális biztonságot szavatol a lassítás során a fékrendszer csúcsminősége és a Bosch, mint Európa első számú fékrendszer gyártója által szállított komponensek alkalmazása.

 

Keresse meg autójához megfelelő Bosch fék alkatrészeket:

Bosch fék alkatrészek kedvezményes árakon webáruházunkban

A Bosch fék jelentősége

Azt könnyű megérteni, hogy mennyire fontos a jó fékrendszer. A ma használatos harmadik generációs fékrásegítős rendszerekről érdemes megjegyezni, hogy míg 100 kilométer óránkénti sebességről normál fékezéssel 73 méter múlva áll meg az autó, addig a korszerű fékasszisztenssel felszerelt fékrendszernél ez a távolság 43 méterre csökken. Az úgy nevezett aktív fékrásegítők alkalmazásával a féktávolság még tovább, 33 méterre rövidíthető. Mindehhez az egyszerű mechanikai, hidraulikus fékrendszerek bonyolult érzékelők útján megvalósuló központi vezérlésére van szükség, amiben szintén vezető szerepet játszik a Bosch.

 

Legnépszerűbb Bosch fék alkatrészek webáruházunkban:

  • Fékpofa készlet dobfékhez
  • ABS jeladó
  • Fékcső
  • Kézifék bowden
  • Fékolaj
  • Féktárcsa

Miért a Bosch féktárcsák a legjobbak?

A féktárcsáknak megbízhatóaknak kell lenniük. A Bosch féktárcsák pedig még annál is megbízhatóbbak, mint amit pusztán a jó minőségtől várna. A jó minőségű anyagok használatának köszönhetően a szélsőséges terhelésekkel is megbirkóznak. Csak egy példa: teljes fékezéskor a fékerő a motor teljesítményének többszöröse. Ilyenkor 750 °C-ot meghaladó hőmérsékletek léphetnek fel a fékbetét és a féktárcsa között. Csak a tökéletes csúcsminőség képes ilyen hő- és mechanikai terhelést hosszabb időn át elviselni – más szavakkal a Bosch minőség.

Minőség, amelyben megbízhat: Öntési és előállítási tűrések első beszállítói minőségben. Egyedi kutatás és fejlesztés, illetve tesztelési eljárások csúcstechnológiás berendezésekkel (például spektrumanalízis, kohászati vizsgálatok, dinamométeres fékpadok). A saját gyártásból származó eredeti féktácsák nagy aránya.

Termékjellemzők: Korrózióálló bevonatos féktárcsák. A beépített csapágyakkal és ABS-érzékelőgyűrűvel ellátott féktárcsák időmegtakarítást jelentenek, és csaknem tökéletes eredményeket kínálnak. Széles termékskála a magas széntartalmú féktárcsák legmagasabb részarányával. A sok féktárcsa készletében megtalálható csavarkészlet biztosítja a gyors és biztonságos javítást. 1780 termék, ami lefedi csaknem a teljes európai piacot. Járműspecifikus megoldások.

Az Ön haszna: Nagyobb teljesítmény. Kisebb zajveszély. Tartós terhelésállóság. Biztonságos és műszakilag tökéletes eredmények.