AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sűrített levegő rendszer visszacsapó szelep választása.

A sűrített levegő igazából nem egy külön energia fajta, hanem az energia továbbítására használt közvetítő közeg. Bár a sűrített levegő rendszer lehet igen költséges is, viszont ha jól kezeli az ember, akkor nagyon gazdaságos is lehet ez a megoldás. A sűrített levegő rendszer a fék hidraulikához tartozik, ami pedig a fékrendszer legfontosabb része, tehát a sűrített levegő rendszernek is a fékekhez van köze. Válogasson a további fék hidraulika alkatrészkínálat termékei között!

A sűrített levegő rendszer, és a visszacsapó szelep lényege

A sűrített levegő az egyik legelterjedtebb kiszolgáló rendszer, és különös figyelmet igényel az, hogy a rendszer kevés energiafogyasztás mellett is tudja biztosítani a kívánt minőségű, mennyiségű és nyomású levegőt ami a fékeknek szükséges. A fék hidraulika szempontjából rendkívül fontos a sűrített levegő rendszer, ezért érdemes időnként karbantartani azt, és ha a legapróbb probléma is felmerül a rendszerben, akkor autószervizbe kell vinni az autót azonnal, mert a fékrendszer a legfontosabb rendszer az autóban amely a biztonságot is biztosítja a sofőrnek és az utasoknak egyaránt. 


Keresse meg az autójához megfelelő sűrített levegő rendszer visszacsapó szelep alkatrészt:


A sűrített levegő rendszer visszacsapó szelep meghibásodása, illetve cseréje.

Sűrített levegő rendszer visszacsapó szelepA sűrített levegő rendszer visszacsapó szelepe, mint minden más szelep, könnyen meghibásodhat, és ilyenkor azonnali cserére van szükség, hiszen az autószervizekben nem javítják ezt a szelepet, így egy új visszacsapó szelep alkatrész beszerzésére lesz szükség. A visszacsapó szelepek normál repedési pontja 0,5 bar-nál van. A piacon többféle méretű visszacsapó szelep vásárlására van lehetőség, minden autómárkához kapható már ez a szelep, beszerelése sem kifejezetten nehéz, de mindenképpen szakértelmet igényel. A sűrített levegő rendszer visszacsapó szelepe az egyik legfontosabb szelepe a fék hidraulikának és a fékrendszernek egyaránt.