AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fékfolyadék tartály választása.

Fékfolyadék tartály alatt egy kiegyenlítő tartályt értünk, mivel a fékrendszerben használt fékolaj a fékrendszerben oszlik el.

Fékfolyadék tartály csere kedvező áron

Fékfolyadék tartály a fölösleget, a tartalékolt mennyiséget tárolja, illetve arra szolgál, hogy a benne lévő fékolaj mennyiségének figyelemmel kísérésével, a rendszeres utántöltéssel megakadályozzuk, hogy magában a fékrendszerben alakuljon ki fékfolyadék hiány.


Keresse meg autójához megfelelő fékfolyadék tartályt:


A fékfolyadék tartály cseréje sem tartozik a sűrűn előforduló szerelési feladatok közé, de azért nem egyszer elő tud fordulni. Ennek az az oka, hogy a fékfolyadék tároló tartály azért nem egy egyszerű fékfolyadékot tartalmazó flakon, mintegy a fékfolyadék árusításához használt tartály meghosszabbítása, mivel a fékolajtartály  a fékolajjal együtt a gépkocsi használata közben nyomás alatt van. Ebből adódik, hogy belülről terhelés éri az anyagát, illetve ebből a szempontból a leggyakoribb hibaforrást, a fékfolyadék tartály záró kupakot. Mindjárt ebből adódik, hogy a fékfolyadék tartály csere leggyakoribb oka az, hogy ereszt a tartály záró sapkája, tömítési rendellenesség észlelhető. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Fékfolyadék tartály cseréje árak, függ a márkától, attól, hogy milyen kocsihoz vásároljuk.

Az is meghatározó a fékfolyadék tartály ár szempontjából, hogy mekkora az autónkba szükséges fékfolyadék tartály nagysága. Itt elég nagyok lehetnek az eltérések, a fél literestől akár az öt literesig, vagy még nagyobbig. Ez viszont a fékrendszertől függ. Mindenesetre néhány ezer forintot elő lehet készíteni erre a tulajdonképpen mégis csak egyszerű alkatrészre is bátran. Ezért tanácsos megnézni az  autóalkatrész webáruházunk kínálatát, hioszen nagy választékot találni  ezekből az alkatrészekből és kifejezetten barátságosak az árak is.