AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kábel készlet választása.


Kábelkészlet használatával egyszerűbbé és biztonságosabbá tehetjük azokat a javításokat, amelyekhez új kábeleket kell az autónkba beépíteni. Egy-egy autómárka, és adott típus esetén meghatározott számú és típusú kábelt szerelnek a járműbe.

A kábelkészlet egyszerűsíti a javítást

A kábelkészlet szerepe abban ragadható meg, hogy beszerzésével bármilyen, az adott járműben használatos kábel kicserélhető, nem kell az egyes alkatrészekhez külön a megfelelő kábelt megrendelni. Ezt az teszi lehetővé, hogy egy adott gépjárműben meghatározott számú és fajtájú kábelt szerelnek be, miközben arra törekednek a gyártók, hogy az eltérő paraméterű kábelek száma minél kisebb legyen, vagyis minél több alkatrészhez lehessen azonos kábelt rendelni. Ez a gyártást, a szerelést és a gépkocsi tervezését is megkönnyíti, olcsóbbá teszi.


Keresse meg az autójához megfelelő kábelkészletet:


A kábelkészlet használata

A kábelkészletet az adott autómárkához, illetve azon belül a konkrét modellhez kell beszerezni. Amennyiben ez sikerült, már nem fordulhat elő, hogy a szerelés, javítás közben az adott alkatrészhez járó kábel nem áll rendelkezésre, ha annak a cseréje elengedhetetlennél válik. Ez azt jelenti, hogy a kábelkészlet nem csak akkor hasznos, ha konkrétan egy kábel hibája miatt, annak cseréjére készülünk, de akkor is, ha más alkatrész meghibásodásának elhárítása alkalmával találjuk hasznosnak a hozzátartozó kábel cseréjét, aminek nem a kábel a meghibásodása, hanem csak az az oka, hogy biztonságosabb az meghibásodott alkatrésszel együtt azt is újra cserélni.