AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Főtengely fordulatszám jeladó lendkerék választása.

Főtengely fordulatszám jeladó lendkerék feladata, hogy megfelelő jelet továbbítson a porlasztó szivattyús befecskendező rendszer optimális működéséhez, ami a feltétele a nagy nyomatéknak és a környezetbarát égésnek. Válogasson teljes autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika választékunkból!

A főtengely fordulatszám jeladó lendkerék lényege

A főtengely fordulatszám jeladónak a főtengelyen található lendkerék tényleges mozgására kell tekintettel lennie, hogy a gyújtási mechanizmusban a befecskendezés a megfelelő pillanatban kezdődjön és fejeződjön be, hogy a fordulatszámhoz igazodó keverék jöhessen létre az égéstérben, ahová extrám magas nyomással érkezeik az üzemanyag.


Keresse meg az autójához megfelelő főtengely fordulatszám jeladó lendkerék alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Főtengely fordulatszám jeladó lendkerék

A főtengely mozgása és a lendkerék mozgása közötti kis különbséget is egészen pontosan jelezni kell, hiszen a tényleges mozgás és a valós helyzet megállapítása enélkül nem lenne lehetséges.

Hogyan működik a főtengely fordulatszám jeladó lendkerék?

A főtengely fordulatszám jeladó egy mágneses indukción alapuló szerkezet, amely az álló érzékelő mellett elhaladó fogazatok miatt megváltozó mágneses teret érzékeli és erről küld gyors információt a motort vezérlő komputeregység számára. Mivel a jeladó lelke egy mágnes és a jel a mágneses tér változása okozta feszültségváltozás, a jeladó csak nagyon ritkán hibásodik meg, hiszen mozgó alkatrésze nincs és működési elve egyszerű. A hiba az esetek döntő többségében valamilyen szennyeződés, vagy elektromos zárlat esetenként, vezetékszakadás következménye.