AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Spot led választása.

Spot led autólámpák adják adott energiafelhasználás mellett a legnagyobb fényerőt. A led irányítható fénynyalábja sok mindenre használható az autóban és az autón kívül is. A gépkocsi mozgásától függetlenül is irányítható tuning spot.

Öntapadó spot led felszerelése bárhova autónkban

A leggyakrabban a kisebb teljesítményű spot led lámpákat az autó belsejében szerelik fel. Nem csak extrém szituációkban tesznek jó szolgálatot, például, ha valami elgurul, vagy eltűnik az utastérben az esti sötétben, de arra is nagyon jók, hogy fényüknél, várakozás közben újságot, vagy könyvet olvashassunk.


Keresse meg autójához illő spot ledeket:


A kívülre szerelt, nagyobb fényerejű spot ledek, akár kintről, akár bentről irányíthatóak, az autótól távoli tárgyak megvilágítására szolgálnak, mégpedig nem csak terepjárókra szerelve. Viszont tanácsos velük kis sebesség mellett, sőt, inkább állva és lehetőleg nem közúton, autópályán pásztázni az utat, mert könnyen megtéveszthetjük a többi autóst, akár balesetet is okozhatunk. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is.

Spot ledek minden használatra - legyen az praktikus, vagy látványos tuning.

Szivargyújtóról möködő spot ledek.

A spot led lámpák nagy fényerejük ellenére rendre egészen kis méretűek. Kiválóan alkalmasak arra, hogy a gépkocsi utasterében, de akár a csomagtartójában is, fix helyre felszerelve legyenek a segítségünkre éjszaka, vagy esti szürkületben. Nagyon könnyen felszerelhetőek bárhová. Természetesen azt ne tévesszük szem elől, hogy a legerősebb spot led sem működik áram nélkül, tehát valahogy össze kell kötni egy energiaforrással, ami lehet akár egy telep, vagy elem, de leginkább az autónk akkumulátora. A nehezen hozzáférhető helyeken, ahol nincs szükség hosszú ideig erős fényre, ott az elemes spot led is megfelel a célnak.