AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Öntapadós felni csík választása.

Öntapadós felni csík bevetésével, mint sok más tuning shop termékek esetében, minden korábbinál dizájnosabbá lehet tenni az autót. A kerekek, az egyik legfontosabb elemek megjelenése, amelyek az autó egészének vizuális élményét meghatározzák.

Az öntapadós felni csík funkciója

Mindenki tudja, így a hölgyek természetesen a leginkább, hogy az emberek szeme egy közeledő dáma öltözékéből először a cipőjén akad meg. Legalábbis ezt igazolták amerikai kutatások. Az autónál is hasonló a helyzet. Nagyon sokat nyom a latban, hogy milyenek egy autó kerekének felnijei. Erre már milliók rájöttek és ezért is kaphatók olyan nagy választékban a mindenféle dizájnos felnik. Aki azonban ennél is tovább akar lépni, és még jobban fel akarja dobni a kerekét, az a legjobban teszi, ha öntapadós felni csíkot is ragaszt a felnire.Az öntapadós felni csík felszerelése

Öntapadós felni csík

Az öntapadós felni csík használata, éppen az öntapadó oldala miatt nagyon egyszerű. Ez a népszerűségét biztosító egyik legfontosabb tulajdonsága. A másik egészen biztosan az, hogy a csíkok rendkívül nagy választékban kaphatók a szivárvány minden színében. Ezek közül annak fényében érdemes választani, hogy milyen jelleget akarunk az autónkon alkalmazott egyéb dizájnelemekkel együtt a járgánynak kölcsönözni. A komolykodók számára ajánlott a szürke, vagy a fekete szín, a vidámabb hangulatú autóknál bátrabb és élénkebb színek ajánlottak.