AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Neon cső választása.

Neon cső lehet a legideálisabb vizuális autótuning eszköz az tuning shop kínálatából, amely ezzel együtt kiváló ár/használati érték arányt tud felmutatni. Alkalmazható az utastér hangulatának feldobására, sok eredeti és erős színével, de külső fényforrásként, például az autó alatt is nagy hatást képes kiváltani.

A neon cső centenáriuma

Neon cső nélkül nehéz volt elképzelni a 20. századot. A reklámfeliratok története egyidős a neoncsővel, ami nem más, mint fluoreszkáló kisnyomású gáz egy csőben, amelynek két végére nagyfeszültségű elektródák vannak forrasztva. Nevét legelső típusáról kapta, mivel azt neongázzal töltötték fel.


Keresse meg az autójához illő terméket:

1 2 > 
1 2 > 

Nagy sikerét bizonyítja, hogy néhány év múlva 100 éves lesz. Bár a múlt század technológiája, mégis még ma is van, ahol nem csak a legjobb, de egyszerűen helyettesíthetetlen. Első sorban olyan helyeken, ahol ritkán fordulnak elő az emberek és csak rövid ideig tartózkodnak, viszont folyamatosan világítani kell. Azért, előnyös ilyen helyen, mert élettartama elvileg korlátlan, hiszen nem tartalmaz izzószálat. Ezért látunk még ma is gyakran szerelő aknában egész nap neoncsövet világítani.

Ma ismét trendi

Neon cső

Majd 100 évvel ezelőtt forradalmi és eredeti megoldás volt. Ma ismét bátran nyúlhatunk hozzá, ismét trendi az alkalmazása. Látványos és sajátságos hangulatot áraszt. Különösen érdemes olyan helyek megvilágítására használni, ahol tartósan bekapcsolva kell hagyni, mert nem szereti, ha gyakran ki-be kapcsolják. Ilyen helyeken működik a leggazdaságosabban. Nem arra van kitalálva, hogy fényénél olvassuk el a Háború és békét, de egy szombati, bulizós autózásnál egyszerűen verhetetlen. Érdemes tehát bátran próbálkozni vele.