AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Neon cső választása.

Neon cső lehet a legideálisabb vizuális autótuning eszköz, amely ezzel együtt kiváló ár/használati érték arányt tud felmutatni. Alkalmazható az utastér hangulatának feldobására, sok eredeti és erős színével, de külső fényforrásként, például az autó alatt is nagy hatást képes kiváltani.

A neon cső centenáriuma

Neon cső nélkül nehéz volt elképzelni a 20. századot. A reklámfeliratok története egyidős a neoncsővel, ami nem más, mint fluoreszkáló kisnyomású gáz egy csőben, amelynek két végére nagyfeszültségű elektródák vannak forrasztva. Nevét legelső típusáról kapta, mivel azt neon gázzal töltötték fel.


Keresse meg autójához illő neoncső tuningot:

1 2 > 
1 2 > 

Nagy sikerét bizonyítja, hogy a neon cső néhány év múlva 100 éves lesz. Bár a múlt század technológiája, mégis még ma is van, ahol nem csak a legjobb, de egyszerűen helyettesíthetetlen. Első sorban olyan helyeken, ahol ritkán fordulnak elő az emberek és csak rövid ideig tartózkodnak, viszont folyamatosan világítani kell. Azért, előnyös ilyen helyen a neoncső, mert élettartama elvileg korlátlan, hiszen nem tartalmaz izzószálat. Ezért látunk még ma is gyakran szerelő aknában egész nap neoncsövet világítani. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is.

A neoncső ma megint trendi

A neon cső majd 100 évvel ezelőtt forradalmi és eredeti megoldás volt. Ma ismét bátran nyúlhatunk hozzá, megint trendi az alkalmazása. Látványos és sajátságos hangulatot áraszt. Különösen érdemes olyan helyek megvilágítására használni, ahol tartósan bekapcsolva kell hagyni, mert nem szereti, ha gyakran ki-be kapcsolják. Ilyen helyeken működik a leggazdaságosabban. Nem arra van kitalálva, hogy fényénél olvassuk el a Háború és Békét, de egy szombati, bulizós autózásnál a neon cső egyszerűen verhetetlen. Érdemes tehát bátran próbálkozni vele.