AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led szalag választása.

Led szalag használatával nagyon egyszerűen lehet nagyobb felületeken vagy hosszan elnyúló formában megvilágítani az autó egyes elemeit. További tuning shop termékeinket is tekintse meg áruházunkban!

A led szalag működése

A led szalag ledégők sorozatának egy szalagba foglalása úgy, hogy a szalagot tetszőleges hosszúságban és irányban lehet bármilyen felületre rögzíteni. Ennek az egyik legpraktikusabb módja, amikor a szalag hátulját öntapadóval lehet a kívánt helyen stabilizálni. 


Keresse meg autójához megfelelő led szalagot:


Az ilyen szalagokba integrált kis fényforrások, ledes égők nagy előnye, hogy lényegesen kevesebb energiával, a természetes fényhez minden korábbinál jobban hasonlító megvilágítást tesznek lehetővé, miközben élettartamuk is hosszabb, mint versenytársaiké.

Felhasználási területei

Led szalag

 

A led szalagokat egyaránt lehet kültéren és beltéren használni, ami az autó esetében azt jelenti, hogy akár a karosszérián kívül, akár az utastérben felszerelhetők. Elsősorban dekorációs felhasználásuk miatt terjedtek el. A led szalag előnye, hogy a felszerelése pont olyan egyszerű, mint az eltávolítása, tehát – ha valaki meggondolja magát – gond nélkül megválhat a megunt dekorációtól, vagy akár alkalomszerűen is használhatja, azaz hol felszereli, hol leszereli az autójáról. Természetesen számos méretben és színben lehet megrendelni a led szalagokat.