AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - Vizi sporteszköz tartók választása.

Vízi sporteszköz tartók teszik egyszerűbbé a vízi sportok szerelmesei számára, hogy kedvenc játékszereiket gondtalanul és főleg biztonságosan juttassák el autóikkal azok rendeltetési helyére.

A vízi sporteszköz tartók fajtái

A vízi sporteszköz tartók közül a leggyakoribb a szörfdeszka tartók, vízi sí tartók, de egyáltalán nem ritka, hogy az autó tetején egy kisebb csónak, evezős hajó, vagy kajak kel útra a nyaralni, vagy csak sportolni indulókkal együtt. Ezek a speciális rögzítők azt a célt szolgálják, hogy a lehető legegyszerűbb módon, ...


Válogasson vízi sporteszköz tartó kínálatunkból:


...

minden különleges és bonyolult szerszám felhasználása nélkül, olyan tetőtartót lehessen az autóra varázsolni, ami szorosan tartja a sporteszközt és biztonságos szállítást tesz lehetővé nagy távolságokra, nem lazítja meg a légellenállás, az autó zötykölődése és nagyobb fékezésnél sem önállósítja magát. Tekintse meg további Thule termékeinket is!

Vízi sí tetőcsomagtartó a tengerparton

A vízi sporteszköz tartóknál is érdemes a bevált márkákat választani

A vízi sporteszköz tartóknál, mint minden egyéb hasonló funkcióra kifejlesztett autó tartozékoknál érdemes a jól bevált, ismert és széles körben használatban lévő márkák közül választani. Ezek – mint például a Thule gyártmányok -, egész tartozék családokat fejlesztettek ki és gyártanak az évtizedek alatt felhalmozott tapasztalatokra és a nagy számú fogyasztótól érkezett visszajelzésekre támaszkodva. A Thule vízi sporteszköz tartók esetében az egyik legfontosabb szempont, mindjárt a szállítás biztonsága mellett, hogy ezeket a tartozékokat a műszaki antitalentumok és az átlagosnál is kisebb fizikai erővel rendelkezők egyaránt könnyen tudják használni.