AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Spuri adalék választása.

SPURI adalék a neve az egyik legismertebb motortisztító és multifunkciós energiafolyadéknak, amivel az autót szokás doppingolni, teljesítményét fokozni, amiért az autó energiaitalának is szokták ezt nevezni.

Spuri üzemanyag adalék Webshop

A SPURI az üzemanyagba  keverve az ellátó rendszert tisztítja, az égéstértől, hengerfejtől kezdve  egészen a kipufogóig, miközben folyamatosan keni az üzemanyaggal érintkező felületeket, csökkentve azok kopását. Hosszan tartó használat esetén a mozgó fémalkatrészeket fényesre edzi. Növeli a katalizátorok hatékonyságát és élettartamát, mivel fokozza az égéshez szükséges oxigén affinitását, ezzel javítva az égést, ami ráadásul akár 10 százalékkal növelheti a motor teljesítményét is. Hígítja az üzemanyag téli koncentrációját, így mint dermedésgátló is hasznos hatással van az üzemanyagra és az üzemanyag-ellátó rendszer működésére.


Keresse meg autójához szükséges Spuri üzemanyag adalékokat:

Spuri üzemanyag adalék webáruház árak

Spuri adalék - az autó energiaitala

A SPURI adalékot tankolás előtt kell az üzemanyagtartályba önteni. Száz liter üzemanyaghoz 2 decilitert kell adni, azaz két ezrelékes keverési arány kell betartani. Ez azt jelenti, hogy 50 liter tankolásakor, üres tank esetén egy deciliter SPURI-ra van szükség. Az adagolást megkönnyíti a flakonon lévő mérce. Az adalék használata 10 százalékos üzemanyag megtakarítást eredményez. A SPURI árával kalkulálva ez azt jelenti, hogy annak az egy liter üzemanyagra eső 9 forintos költségével számolva is az adalék árának több mint a háromszorosát tudjuk megtakarítani üzemanyag-literenként. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!