AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Spuri adalék választása.

SPURI adalék a neve az egyik legismertebb motortisztító és multifunkciós energiafolyadéknak, amivel az autót szokás doppingolni, teljesítményét fokozni, amiért mint adalék, az autó energiaitalának is szokták ezt nevezni. További adalékok rendeléséhez kattintson ide.

Spuri üzemanyag adalék webshop

Spuri az autó energiaitalaA SPURI az üzemanyagba  keverve az ellátó rendszert tisztítja, az égéstértől, hengerfejtől kezdve  egészen a kipufogóig, miközben folyamatosan keni az üzemanyaggal érintkező felületeket, csökkentve azok kopását. Hosszan tartó használat esetén a mozgó fémalkatrészeket fényesre edzi. Növeli a katalizátorok hatékonyságát és élettartamát, mivel fokozza az égéshez szükséges oxigén affinitását, ezzel javítva az égést, ami ráadásul akár 10 százalékkal növelheti a motor teljesítményét is. Hígítja az üzemanyag téli koncentrációját, így mint dermedésgátló is hasznos hatással van az üzemanyagra és az üzemanyag-ellátó rendszer működésére.


Keresse meg az autójához szükséges Spuri üzemanyag adalékokat:

Spuri üzemanyag adalék vásárlása

Spuri adalék - az autó energiaitala

A SPURI adalékot tankolás előtt kell az üzemanyagtartályba önteni. Száz liter üzemanyaghoz 2 decilitert kell adni, azaz két ezrelékes keverési arány kell betartani. Ez azt jelenti, hogy 50 liter tankolásakor, üres tank esetén egy deciliter SPURI-ra van szükség. Az adagolást megkönnyíti a flakonon lévő mérce. Az adalék használata 10 százalékos üzemanyag megtakarítást eredményez. A SPURI árával kalkulálva ez azt jelenti, hogy annak az egy liter üzemanyagra eső 9 forintos költségével számolva is az adalék árának több mint a háromszorosát tudjuk megtakarítani üzemanyag-literenként.