AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Pro-tec adalékok választása.

PRO-TEC adalékok és rendszertisztító termékek a gépjárművekben jelen levő, és a használat során folyamatosan keletkező lerakódások hatékony eltávolítására szolgálnak.

PRO-TEC adalékok a hoszabb és hatékonyabb üzemelésért

 

Adalékokkal megelőzhető az olyan mértékben kialakuló lerakódások, hogy az már hibajelenségeket produkáljon és az üzembiztosságot is veszélyeztesse. A márka rendszertisztítói a szennyeződések hirtelen megjelenésekor is gyors segítséget nyújtanak az autósoknak és az autójavító szakembereknek.

 


Pro-Tec adalékok keresése:

 


Például a tüzelőanyaggal betankolt víz, vagy a hengerfejtömítés meghibásodása miatt a hűtőrendszerbe kerülő olaj eltávolításához is - a hiba kijavítása után! A vállalat nemzetközi csapatának részeként – mely egy világméretű vállalkozás – a magyarországi PRO-TEC Kft. immár 20 éve forgalmazza tisztító és karbantartó termékeit ügyfelei legnagyobb megelégedésére. Ez alatt a hosszú idő alatt a PRO-TEC adalékok termékfejlesztő laboratóriuma révén lépést tudott tartani az autóipar egyre gyorsuló technikai fejlődésével. Termékpalettájuk folyamatosan változott az új technikákkal és anyagokkal együtt az autóiparban folyamatosan megújuló igényeknek megfelelően. Így hát 20 éves referenciával válogathat a széles termékpalettáról!

Pro-Tec adalék termékcsalád

Pro-Tec tisztító adalék, védő adalék

Pro-Tec adalékok, Motorbeltér tisztító: A DIESELRENDSZER TISZTITÓ 375ML a motorolaj cseréje előtt az olajhoz töltve rövid járatás után feloldja a kenőrendszerben lerakódott kokszos és iszapos maradványokat. A tisztítás alatt keni az alkatrészeket. Használatával elérhető, hogy a friss olajat egy tiszta motorba töltsük be, és annak csak a saját üzemideje alatt létrejövő lerakódásokat kelljen magába vennie.
Pro-Tec adalékok, Üzemanyagrendszer tisztító: A BENZINES ÜZEMANYAGRENDSZER TISZTITÓ 375ML Benzin üzemű gépkocsik tüzelőanyag rendszerének hatékony tisztítására szolgál. Eltávolítja a gyantás lerakódásokat és a kondenzvizet, keni a befecskendező szelepeket a tisztítás folyamata alatt. Alkoholt nem tartalmaz.
Pro-Tec adalékok, Diesel rendszer tisztító: A DIESELRENDSZER TISZTITÓ 375ML hagyományos és magasnyomású (HDI, JTD, PD TDI) Diesel motorral szerelt gépkocsik tüzelőanyag rendszerének tisztítására. Biztosítja a finom illesztésű, érzékeny alkatrészek kenését és tisztítását az üzemanyagtartálytól a porlasztókig. Eltávolítja a kormos lerakódásokat. Direkt tisztításra is alkalmas.

Pro-Tec olajteljesítmény javító

Pro-Tec Olajteljesítmény javító: Szintetikus termék, amely a motorolajhoz töltve javítja annak kenő és teherbíró képességét még extrém terhelések esetén is. Használható nyomatékváltókba és differenciálművekbe is.
Pro-Tec Hűtőrendszer tisztító – új fagyálló hűtőfolyadék betöltése előtt: A hűtőtisztító eltávolítja a hűtőrendszerből a vízkövet és korróziós lerakódásokat, ezzel biztosítva a hűtés jó hatásfokát, ami elengedhetetlen a motor üzembiztos működéséhez.
Hűtőtömítő: A HŰTŐTÖMíTŐ 375ML túlnyomásos hűtőrendszerek szivárgásainak megszüntetéséhez nyújt hatékony segítséget. A tömítő anyag csak a levegővel érintkezve szilárdul meg.
Pro-Tec AUTOMATA VÁLTÓMŰ-VÉDŐ 375ML: A friss olajhoz töltve védi az automata nyomatékváltó alkatrészeit. Simább váltást biztosít.

Pro-Tec LPG Benzin rendszer tisztító és védő

LPG rendszer tisztító: Pro-Tec LPG gázrendszer-tisztító és védő az autó LPG átalakítás utáni biztos és takarékos üzemeltetéséhez.
LPG szelepkenő: Pro-Tec LPG Szelepkenő egy nagyhatású üzemanyag adalék, melynek használatával a folyékonygáz-üzemű motorok szelepeinek és szelepfészkeinek védelme jelentősen növelhető.
Pro-Tec Hidrotőke tisztító: Tisztítja, védi és karbantartja a hidraulikus szelepemelő rendszert, és megszünteti a kellemetlen csattogó zajokat. A nagyhatásfokú kenőkomponensek biztosítják a biztos és optimális szelepemelő működést, kisebb a kopás és könnyebb a hidegindítás. Alkalmazásával kopott motoroknál megszüntethetőek a rendellenes csattogó zajok. Egyszerű, gyors alkalmazás, megbízható eredmény. Minden olajcsere alkalmával a friss olajhoz öntendő. Elegendő 4-5 liter olajhoz. Nem hígítható. Hatását üzem közben fejti ki.
Pro-Tec Fojtószelep tisztító: Segítségével tisztítható a fojtószelep és a háza, eltávolíthatóak az elektromechanikus légnyelésmérővel szerelt befecskendezős rendszerek légnyelésmérőinek csappantyúja vagy torlótárcsája és a ház közötti szűk keresztmetszetben vagy a karburátor szűk járataiban lerakódó kormos, ill. gyantás-olajos lerakódások. Ezek egyenetlen alapjáratot és bizonytalan hidegindítást okozhatnak.
Common Rail nagynyomású Dieselrendszer tisztító: Pro-Tec COMMON RAIL nagynyomású Dieselrendszer tisztító és védő egy, a nagynyomású Dieselrendszerekhez (pl.közvetlen befecskendező Common Rail, Pumpe Düse stb.) fejlesztett tisztítófolyadék, amely minden szempontból megfelel az itt elvárt követelményeknek. Koromrészecske szűrővel gyártott gépjárművekhez is alkalmazható. Használata különösen ajánlott a megnövelt szervizperiódus miatt.
Diesel részecskeszűrő tisztító: A Pro-Tec tisztítófolyadék kiválóan oldja a részecskeszűrőben visszamaradó összes koromlerakódást és más szennyeződést, ezzel akár kiváltható a részecskeszűrő költséges cseréje. Az Pro-Tec öblítő-folyadék kíméletesen tisztít és problémamentesen alkalmazható az alumínium, magnézium, cink és kadmium részeken is! A termék leghatékonyabban a legújabb generációs részecskeszűrőknél alkalmazható. Nem üzemanyag adalék, hanem a kiszerelt részecskeszűrő hatékony tisztításához alkalmazható.
Légtömegmérő tisztító spray: Ez a speciális fejlesztésű nagy hatásfokú tisztítóspray gyorsan és hatásosan tudja megtisztítani a benzines és dízelmotorok légtömegmérőinek szennyeződésre érzékeny alkatrészeit! A Pro-Tec tisztító könnyedén távolítja el a ráégett szennyeződéseket az izzítószálról és a lapkáról. Mindez könnyíti az autó indítását és az alapjáraton való üzemelését is! A tisztító rendszeres alkalmazásával csökken az üzemanyag fogyasztás és javul a motor teljesítménye!

Pro-Tec adalékok azüzemanyagnak

Pro-Tec Dermedésgátló: Nagyhatású védelemet biztosít a Dieselrendszerek számára nagy hidegben. A gázolaj folyékonyságát fenntartja. Használható minden Dieselmotor esetében, így a Common Rail vagy egyéb közvetlen befecskendezéses rendszerekhez is. Részecske szűrős rendszerekhez is alkalmazható!
Erős hidegben meggátlolja a gázolaj besűrűsödését, csomósodását. Biztos téli üzemeltetést garantál. Megakadályozza az üzemanyagszűrő és a vezetékek eldugulását. Segíti a hidegindítást és a felmelegedést. Biztosítja a Dieselrendszer minden mozgó alkatrészének az optimális kenést.
Diesel füstölés csökkentő: Jelentősen csökkenti a koromképződést, és a kellemetlen csattogó motorhangot minden telepített fix, ill. mobil Dieselmotorban. Szervizköltséget takarít meg a kisebb koromkibocsátásból származó előnyökkel. Pro-Tec garantálja a mozgó alkatrészek optimális kenését, és biztosítja a tiszta erőteljes égést. Védi az egész Diesel üzemanyag-rendszert a korrózió ellen.
Csúcsteljesítményű tisztító részecskeszűrőkhöz: A termék egy speciális Diesel tisztítóadalék, amely a részecskeszűrő regenerációjához alkalmazható. A termék alkalmazása a gazdaságos és megelőző módja a részecskeszűrő megóvásának és tisztításának. Ez a Pro-Tec termék bármely Diesel üzemanyaggal keverhető!

 Kenést javító és védő Pro-Tec adalékok

Nano motorvédő: A Pro-Tec Nano motorvédő bevonat felhasználható minden Diesel- és Otto-motornál, akárcsak a nagynyomású (Common rail, Pumpe-Düse) rendszereknél. Ajánlott a turbós, katalizátoros és koromrészecske szűrővel gyártott autókhoz is. A nano védőréteg bevonja a motorok és alkatrészek belső felületeit, mint például az olajrendszer, szervó, váltórendszer (automata is), differenciál és összkerék-kapcsolóknál. A tömítéseket, az O-gyűrűket és a szimmeringeket is hatékonyan karbantartja.
Teflonzsír spray: Pro-Tec hőálló teflon szerelőpaszta, mely hidegben sem dermed meg, ezáltal könnyű mozgást biztosít a befújt alkatrészeknek. (zárak, csapok, zsanérok)
Vörösréz lakkspray: A Pro-Tec adalékok időjárásálló és gyorsan szárad, tartós vízálló akril-védőfilmet képez a felületen és a már károsodott felületek is levédhetőek. Védőbevonatként, cső ill. fémrendszerek kezelésére és jármű alváz sérült felületeinek kezelésére is alkalmas
Pro-Tec Szilikontömítő fekete: Rugalmas, szilikon alapú, magas hőmérsékletálló fekete tömítőanyag. Ellenáll a víznek, az olajnak, a zsíroknak, és különböző tisztító anyagoknak. Univerzálisan használható a motorhoz, karosszériához, hűtő és klímarendszerhez is.

Pro-Tec szerviz segédanyagok

A Pro-Tec adalékok, aerosolok megkönnyítik az Ön vagy szervizes kollégák munkáját a járművek ápolásában

-Torlótárcsa tisztító - fojtószelep tisztító (TBOC 500) használata a fojtószelep és a háza, az elektromechanikus légnyelésmérővel szerelt befecskendezős rendszerek légnyelésmérőinek csappantyúja vagy torlótárcsája és a ház közötti szűk keresztmetszetben, vagy a karburátor szűk járataiban lerakódó kormos, ill. gyantás-olajos lerakódásának tisztítására,
-MOS2 rozsdaoldó a kerti gépeink, kerékpárjaink, valamint autóalkatrészek és minden korróziónak kitett alkatrész könnyű szétszerelésében és kenésében nyújt segítséget,
-PRO-TEC Super Lube NANO-TEC kenőolaj – mint azt a neve is sejteti – nagyhatású nano részecskéket tartalmaz. A nano hatás által és a speciális összetevői révén nagymértékű kopás és súrlódáscsökkentést eredményez,
-PRO-TEC adalékok Fék-karbantartó egy korrózióvédő spray egy nagy tapadóképességű és hatásfokú kenő-védőanyag, melynek magas a hő és nyomásállósága. A rozsdásodás, a felverődő víz, só és lúgok ellen hosszú időre megvédi autójának fékeit és a zavaró fékhangokat is megszünteti,
-Szilikon spray az egyik legszélesebb körben használható termék a Pro-Tec-nek. Műanyagra, fém és fa anyagokra egyaránt használhatjuk ezt az impregnáló hatású oldószer és ásványolajmentes aerosolt.
-DPF Super Diesel Clean egy a diesel motorokhoz kifejlesztett speciális tisztítóadalék, hogy a részecskeszűrőt regenerálhassa. A termék alkalmazása a részecskeszűrő tisztításának és megóvásának egy igen gazdaságos és megelőző módja.
-DPF Super Clean kíméletesen tisztítja az alumínium, cink, magnézium és kadmium alkatrészeket is. Minden típusú diesel részecskeszűrőhöz alkalmazható, oldja, illetve megszünteti az ott képződő koromlerakódásokat, valamint a szennyeződéseket.
- Üzemanyagrendszer tisztító a benzin üzemű gépkocsik tüzelőanyag-rendszerében a káros lerakódások eltávolítására szolgál. Ez a termék alkoholmentes. A gyantás lerakódásokat eltávolítja és eközben kondenzvizet ken a befecskendező szelepek tisztítási folyamata alatt.
A PRO-TEC adalékok rendszertisztítói az autók javítását végzőknek és a járművek tulajdonosainak egyaránt elismert partnerei világszerte már évtizedek óta, hisz olyan problémára nyújt megoldást, mely minden autóban jelen levő és a használat során keletkező lerakódások rendszeres eltávolítását segítik. Ha ezeket a termékeket használjuk, elérhetjük, hogy az autók ne produkáljanak hibajelenségeket és az üzembiztosságot ne veszélyeztessék, hisz ezek a szerek nem hagyják, hogy felszaporodjanak a káros lerakódások az egyes részegységekben. Ezért fontos elfogadnunk azt, hogy gépkocsink rendszeres karbantartással és minimális (többlet)ráfordítással összességében gazdaságosabban és megbízhatóbban üzemben tartható.