AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Metabond adalékok választása.

Metabond adalékok, Metabond motorolaj, üzemanyag adalékok

 
A Metabond adalékok kínálata rendkívül sokoldalú, a modern motorizáció kiemelkedő termékei. Segítségükkel csökkenthető a motor karbantartási igénye, olyan prémium minőségű adalékokat, anyagokat kevernek beléjük, amiket modern kutatásokkal alátámasztva fejlesztenek ki – a legtöbb kenőolaj gyártó ismeri, és elismeri ezen anyagokat.
 

Korszerű adalékok a Metabond tárházából

 
Termékeikben az innovatív fejlesztésű, felhasználási területüktől függően tervezett, specifikus kenésjavító adalékokat ötvözik az újgenerációs hamumentes fémfelület-nemesítővel. Bizonyos termékeknél pedig nanotechnológiás kerámiát is kevernek az adalékba. A Metabond egyébként 1986 óta árulja termékeit az alkatrészpiacon. A Metabond korszerű, új generációjának összes adalékára jellemző, hogy újszerű megoldásokkal próbálja kezelni a súrlódási gondokat. A sikerük titka, hogy felnemesítik az egymáson súrlódó fémfelületeket, azaz optimális körülményeket biztosítanak a kenőolajok részére. Konkrétabb számokkal alátámasztva, a Metabond adalékok alkalmazásával akár 60%-os súrlódáscsökkenést is elérhetünk, melyhez más előnyök is társulnak.
 
Népszerű Metabond termékek webáruházunkban:
  • Motorolaj adalékok
  • Diesel üzemanyag adalék
  • Váltóolaj adalékok

 


Válogasson az autójához megfelelő Metabond adalékok között:


Metabond adalékok - kenéstechnika felsőfokon

Miért érdemes Metabond adalékot választani?

 

A súrlódáscsökkenés mellett még intenzív hatásfok-növekedést is produkálnak a Metabond adalékok, melynek köszönhetően jelentősen mérséklődik az energiafelhasználás. A termékek ipari alkalmazása esetén a környezeti zajártalom, illetve a rezgések is nagy mértékben redukálhatók. Az egyre aktuálisabbá váló környezetvédelmi törekvésekre is figyelmet szentelnek: a Metabond adalékok alkalmazásával a környezetszennyezést is mérsékelhetjük. Használatukkal felére csökken a hátramaradó kenőolaj mennyisége, mivel azoknak jelentősen később esik vissza a kenőképességük az optimális feltételeknek köszönhetően. Segítségükkel sokkal simább marad a belsőégésű motorok felülete, javul, tökéletesedik az illesztés, ezáltal az égéstérbe is kevesebb olaj fog szivárogni. Végezetül pedig a mérgezőanyag-mennyiség is csökkeni fog a kipufogógázban. A Metabond adalékok használata szerencsére nem túl bonyolult dolog, szimplán csak a kenőolajba kell keverni őket, a legjobb, ha az olajcserével egyidejűleg ejted meg.