AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Gumifilc választása.

Gumifilc nélkül is van élet a földön, de használatával nagyon szépen ki lehet emelni az autója gumiján lévő feliratokat, ami egészen elegáns és ápolt megjelenést kölcsönöz a járműnek.

A gumifilc feladata

A gumifilc arra jó, hogy az autó gumiabroncsán található jelzéseket, feliratokat lehessen kiemelni és időről időre felfrissíteni, amitől a gumi ápolt és újszerű hatást kelt az egyszerű szemlélőben. Egy gumifilcben éppen annyi festékanyag található, hogy egy alkalommal az autó mind a négy kerekén megújíthatóak a feliratok. Természetesen a gumi és az autó élettartama alatt nem egyszer lehet szükség erre a javító festésre, ezért nem is egy gumifilcet érdemes megvásárolni. Azt, hogy mikor kell használni, az mindenkinek a saját döntésétől függ, de például egy esküvői autózásnál biztosan kellemes hatást kelt az így felújított négy kerék. A gumifilc használata

Gumifilc

 

A gumifilc természetesen nem csak fehér színben létezik, és nem csak a kerekekre használható, de a legjellemzőbb, hogy azok felfrissítésére szokták igénybe venni. Talán mondani sem kellene, hogy mielőtt valaki hozzálát ahhoz, hogy újjá varázsolja a gumiabroncsainak jelzéseit és feliratait, előtte alaposan meg kell tisztítsa azokat. Már csak azért is, mert a gumifilc festéktartalma nem lenne elég a piszok elfedésére is, és nyilván a koszra felvitt festékanyag rövidebb ideig marad a helyén, mintha tiszta felületre hordjuk fel.