AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Benzin kanna választása.

Benzin kanna nélkül az egész életünket leélhetjük, de ha egyszer olyan helyen fogyna el a benzinünk az autónkból, ahol a közelben nincs benzinkút, akkor nagy szolgálatot tudna tenni, ha lenne a csomagtartóban. Webáruházunk további külső felszerelési autós cikkek kínálata ide kattintva érhető el.

A benzin kanna nem csak praktikus, de biztonságos is

A benzin kanna nem csak arra használható, hogy elsétáljunk vele a legközelebbi benzinkúthoz, de például üzemanyagot lehet vinni benne a benzines fűnyírónkhoz. Van műanyag és fém benzin kanna. A fém tartósabb, a műanyag csak alkalmi szolgálatokra jó, mert a benzin ellensége a műanyagnak és idővel „megeszi” azt.


Válogasson az autójához szükséges benzin kanna kínálatból:

1 2 3 > 
1 2 3 > 

Egy igazi benzin kanna tehát fémből van, belül a rozsdásodást akadályozó bevonattal és természetesen tartozik hozzá megfelelő kiöntő cső, ami megkönnyíti az üzemanyag betöltését az autóba. 

Gondosan használatot igényel a benzin kanna!

Benzines kanna használat közben

A szabványos benzin kanna elég robusztus, hogy védve legyen az ütődés okozta sérüléstől, a nyílása pedig olyan jól záródik, hogy nem engedi ki a benzingőzt sem, és magától nem is lazul meg a zárószerkezete. Ennek ellenére gondosan bánjunk vele, ne dobáljuk, védjük az ütődéstől és a rázkódástól, az extrém hőhatásoktól. Meleg térben a benzin is kitágul és a kanna nyitásakor kicsaphat. A benzinkannába a kúton legalább két litert kell vásárolni (ez a minimum), mégpedig úgy, hogy töltéskor a kannát a földre kell tenni. Semmi esetre sem a kocsiban, vagy kézben tartani.