AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Toyo

Toyo gumik nélkül ma már elképzelhetetlen a világ gumiabroncs piaca. Mára az 1945-ben alapított cég a legnagyobbak közé küzdötte fel magát, és jelen van a világ minden jelentős országában a termékeivel, és a legtöbb kontinensen gyártókapacitást is kiépített.

A Toyo gumik felemelkedése és világmárkává válása

Nem voltak mindig közismertek a Toyo gumik, vagy másképpen fogalmazva, nem olyan régóta robbantak be a köztudatba. A japán Toyo gumik egyike a fiatalabb márkáknak, hiszen „csak” 70 évvel ezelőtt alapították Japánban. 1966-tól van gyártó kapacitása az Egyesült Államokban és csak 1975 óta van jelen Európában. Az első európai Toyo leányvállalat ekkor alakult meg Toyo Reifen Gmbh néven Németországban. Ezután 1981-ben Nagy Britanniában, majd 1989-ben Hollandiában indítottak új vállalkozást. 2008 óta már Oroszországban is képviseltetik magukat. Az AC Milan kiemelt vagy prémium kategóriás szponzora a Toyo. Az erre vonatkozó szerződést meghosszabbították a következő, 2015/16-os bajnoki szezonra is. Ha ezt a gumiabroncsot kereste, jól választott, valóban a minőséget tartja szem előtt.

 

Legnépszerűbb Toyo alkatrészek webáruházunkban:

  • Nyári gumi
  • Négyévszakos gumi
  • Hosszbordás szíj
  • Ékszíj
  • Hardy tárcsa
  • Vezérműszíj

Keresse meg autójához megfelelő Toyo gumikat:

Toyo gumik kedvező árakon és széles kínálatban

Toyo gumiabroncs mindenkinek

A hivatalos nevén Toyo Tire & Rubber Group a gumiabroncs gyártás minden szegmensében aktív. Kezdve a nagy teljesítményű gumiabroncsoktól a komfort fokozatúakon keresztül a standard és öko abroncsokig. Természetesen téli és minden időjárási körülmények között használatos gumikat is gyártanak, valamint aktívak a motorsportban. Egyre több nagy autómárka első gumifelszerelését szállítják. Így például az ő gumijaikkal gördülnek le a szerelőszalagról az Audi, a Toyota, a Mazda, a Mitsubishi, a Nissan a Daihatsu és a Lexus egyes modelljei.

Toyo sokat áldoz a brand építésre, szexi modellekkel rengeteg promóciós kép készült

Toyo gumik csinos lányokkal, szexi modellekkel