AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Semperit

Semperit gumi gyártó céget 1896 – ban alapították Ausztriában. 1985 – óta a Continental csoport tagja.

Semperit gumi alacsony ára és jó, megbízható minősége miatt kedvelt gumiabroncs

A Semperit név a latin „semper it” kifejezésből származik, aminek jelentése az „it always runs” azaz „mindig szalad” kifejezés, ami egyaránt a cég mottója is. Téli gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó kisteherautó és 4x4/SUV autók számára. Continental család tagja. A több, mint 100 éves osztrák Semperit gumikra állandóan számítani lehet. Jól jelzi ezt latin neve "semper it", melynek jelentése: folyamatosan fut. Reméljük, Ön is örömmel fogadja ezt a Nyugat-Európában már kipróbált és bevált, sikeres szolgáltatást. A Semperit gumik árak tekintetében az átlag felhasználókat célozta meg a cég: megfelelő minőség elérhető áron. Maga a név egy latin szóból származik, melynek jelentése: folyamatosan fut. Ezt alátámasztja, hogy már több mint 100 éve képes megbízható abroncsokat előállítani.

 

Keresse meg autójához megfelelő Semperit gumikat:

 

Semperit gumik téli termékcsaládját az Alpok havas meredek útviszonyaira lettek tervezve és azon folytak a téligumi tesztek is

Ennek köszönhetően a téli Semperit gumik a nemzetközi téligumi teszteken is jó eredményt érnek el évről évre. A SEMPERIT a személyautó gumiabroncsaihoz egy exta szolgáltatást, teljesgaranciát nyújt, ami a garanciális híbákon túlmenően kiterjed az úthibák, kátyúk okozta sérülésekre, valamint a rongálásra, a szögek okozta defektekre is a PEX Hálózat tagjain keresztül. Cégünk a TMT Autó Kft tagja a PEX hálózatnak az ország bármely PEX kereskedésében vásárolt Continental, Barum, Semperit autógumi problémájával hozzánk is fordulhat. Semperit történetét Ausztriában, az első gumiabroncs gyárban kezdték meg a Semperit gumiabroncsok termelését 1850-ben, majd 1896-ban megnyitásra került a második gyáregység is. 1985-ben a Continental nagyvállalat felvásárolta a céget, így a mai napig a Semperit gumiabroncsok a Continental leányvállalataként vannak jelen az európai piacon. A nagyvállalat technikai fejlesztéseit felhasználva folyamatosan állítanak elő biztonságos és megbízható gumiabroncsokat.