AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Seha

SEHA gumik gyártója egy török cég, amely a 21. század minden húzó iparágába, így az autóiparba is bekapcsolódott saját fejlesztő- és gyártókapacitást építve ki, mindenek előtt hazájában.

SEHA gumi, a sikeres török autóipari vállalat

SEHA márkanév mögött vált ismertté Törökország egyik legdinamikusabb autóipari vállalata. Hazája ötödik legnagyobb exportőre az autóipari szektorban. A világ 70 országában értékesítik termékeiket, miközben a cég maga is 30 országból foglalkoztat beszállítókat. 1200 török és 200 külföldi céggel vannak üzleti kapcsolataik. Mindenek előtt gumiabroncsokat gyártanak és adnak el valamennyi szegmensben, otthon és külföldön. A másik fő tevékenységi körük a speciális autó-felépítmények tervezése és gyártása, akár egyedi megrendelésre is. Ha ezt a márkát kereste, ár-érték arányban megfelelő választás volt. Keresse meg webáruházunkban járművének megfelelő méretet és rendelje meg kedvező áron.

A SEHA érdeklődésének homlokterében áll minden, ami high tech

A SEHA cég 1988-ban alakult meg. Először nagyméretű ipari létesítmények megvalósításánál láttak el fejlesztési és műszaki tanácsadói feladatokat, majd mindjárt a kezdetek kezdetén, a 90-es évek elején beszálltak a gumiabroncs iparba és pozíciókat szereztek az autóipar más területein, főleg az autófelépítmények és speciális járművek fejlesztésében és gyártásában. Az autóipar azonban csak egy résztevékenységük maradt, mert aktívak még a fuvarkövetési rendszerek fejlesztésében, az ID kártyás rendszerek kidolgozásában, a sebességmérő radarok, vagy éppen a videokamerákra épülő erdőtűz megelőző rendszerek kiépítésében is.