AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Michelin

Michelin gumi olcsón, kedvezményes árakon webáruházunkban. Ismerje meg a Michelin gumiabroncsok gyártóját, minőségének és hírnevének titkát, győződjön meg széles kínálatunkról.

A Michelin gumigyártó céget 1889- ben alapították Franciaországban

Napjainkban szinte minden országban megtalálhatóak a Michelin gyártóüzemei, többek között Magyarországon is. Két testvér André és Edouard Michelin alapították. Hatalmas beruházásba kezdtek, kaucsukültetvényeket hoztak létre és kezdetben 52 alkalmazottat foglalkoztattak. A Michelin nevéhez rengeteg ma is használt fejlesztés fűződik, mint például a felfújható gumiabroncs, az ikerkerék, a levehető acélkerék, az alacsony légnyomáson üzemelő autógumi, mely kényelmet biztosít és hosszú élettartamú, kb. 15.000 km megtételére volt alkalmas. A Michelin gumi technikai fejlesztései egyedülállóak és többször forradalmasították a gumiabroncs gyártás technológiákat. Nevéhez fűződik az első radiál szerkezetű motorgumi, a PAX System, ami légvesztés után is képes volt gördülni. Gumiabroncson kívül nagy sikerű térképei, útikalauzai és Michelin gumik csillag minősítése vált ismertté számunkra. Téli gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó kisteherautó és 4x4/SUV autók számára.

 

Keresse meg autójához megfelelő Michelin gumikat:

Legjobb minőségű Michelin gumik a Kovács Autó gumikeresőjében.

Michelin gumi egyike az első gumiabroncs gyártóknak, a hosszú idők óta összegyűjtött tapasztalat a titka kiváló minőségének

A közel másfél évszázados tapasztalat garantálja, hogy a Michelin gumi prémium kategórián belül is kiemelkedő minőségű. Termékeiről általánosságban elmondható, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazzák a minél komfortosabb és tartósabb gumiabroncsok előállítása érdekében. A Michelin gumik a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek! A vállalat folyamatos kampányokkal hívja fel a figyelmet a környezettudatosságra és energia takarékos és zöld komponenseket (Green-X) tartalmazó Michelin gumi közvetlenül is tesz a természet megóvásáért.

Környezetbarát Michelin gumi akciós árakon.