AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hankook

Hankook gumik kedvező árakon az alkatreszek.hu kínálatában, tekintse meg minőségi termékeinket és rendelje meg olcsón házhoz szállítással webáruházunkból.

A Hankook arculatával és reklámjaival a sportosan vezető fiatal korosztályt célozza meg

A Hankook gyárat 1941-ben alapították Koreában. A Hankook céget az egyik leggyorsabban fejlődő gumiabroncsgyártó cégeként tartják számon. Személyautó, kisteherautó, 4s4/SUV, teherautó és autóbusz abroncsot egyaránt gyárt. Az ügyfelei igényét szem előtt tartva folyamatos fejlesztéseket végez a magas színvonal és a jó minőségű termékek elérése érdekében. A Hankook több mint 185 országban jelen van termékeivel, napjainkban a hetedik legnagyobb gumigyártó vállalataként tartják számon. Hazánkban 2007-ben indítja be a gyártást a Dunaújvárosi gyárban. Ez a Hankook gyár első Európai üzeme. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó kisteherautó és 4x4/SUV autók számára.

 

Keresse meg autójához megfelelő Hankook gumikat:

A Hankook a hetedik legnagyobb gumiabroncs gyártó a világon

A céget 1948-ban alapították Szöulban, és 1968-ban vette fel a Hankook Tire nevet. A cég üzleti filozófiája, hogy folyamatos innovációval szeretne piacvezetővé válni a gumiabroncs gyártók sorában. Fenntartani és tovább növelni a Hankook abroncsok jó minőségét és szervizhálózata és partnerei révén minél több felhasználóhoz eljuttatni termékeit. Büszkén hirdetik, hogy bármi történjék is az árbevétel kereken öt százalékát mindenképpen visszaforgatják a kutatásba, fejlesztésbe. A Hankook arculata a fiatal sportos vezetési élményre vágyó korosztályt célozza meg. Reklámjai lendületesek, dinamikus életérzést sugároznak. Ugyanakkor a cég gyárt hétköznapi használtra ideális, komfortos abroncsokat is, ezeket számos gyártó adja első szerelésű abroncsként autóival.