AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fulda

Fulda gumik minőségét Európaszerte számos alkalommal bizonyították független teszt intézetek, vevői elégedettség fórumok és ismert autós magazinok.

Fulda gumik Németország egyik vezető nagyteljesítményű abroncsairól ismert gumiabroncs gyártója

Folyamatos fejlesztéseinek és ultra-modern tesztelési eljárásainak köszönhetően kiemelkedő értéket képviselnek termékei a piacon. Ezt számos független minősítő intézet és vezető szaklapok is megerősítették. Akár mínusz 40 fokban a Fulda Challenge Kanadában vagy gyors országúti vezetés a nyáron - a Fulda gumik a rendelkeznek legjobb tapadással.  A Fulda gumik dolgozói, fejlesztői már 111 éve minden kreativitásuk, szenvedélyük és elkötelezettségük egy cél érdekében: nagy teljesítményű abroncs készítése érdekében a kiváló minőség és a teljesítmény előállítására, valamint egy kiváló ár / teljesítmény arány eléréséhez.  A Fulda márka „LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ TERMÉK“ koncepciójához igazodva ez a kategória a Fulda gumik speciális ajánlatait tartalmazza. Az alábbiakban ezek közül mutatunk be néhányat. Az 1900-ban alapított Fulda, mely Németország egyik vezető márkája, megbízható és csúcsminőségű gumiabroncsok széles skáláját kínálja. A Fulda gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy a sebességkorlátozás nélküli autópályáktól kezdve a kemény téllel rendelkező alpesi területekig, még a legnehezebb körülmények között is biztonságos vezetést garantáljanak. A márka ma már a Goodyear csoport tagja, gumiabroncsai a Goodyear európai gyáraiban készülnek.

 

Keresse meg autójához megfelelő Fulda gumikat:

Fulda gumi kereső webáruház árak

Fulda gumik világméretű útbiztonsági kezdeményezése

A vállalat 1900-as megalapítása óta a biztonság kérdése mindig a FULDA egyik fő szempontja volt. A fejlesztésen és a csúcstechnikai termékek lehető legmagasabb minőségi színvonalának biztosítása érdekében alkalmazott legmodernebb technológiát alkalmazó vizsgálatokon kívül a Fulda gumik nagy energiát fektet az útbiztonság kérdésébe is. Ennek eredményeképpen a FULDA létrehozta a világon egyedülálló útbiztonsági kezdeményezést, a lézeres ellenőrzést. A biztonsági kampány alapja a „Profilo-meter” (barázdamélység-mérő), egy olyan csúcstechnológiát képviselő berendezés, amely másodpercek alatt megméri az Fulda gumik barázdájának mélységét és a mérési eredményt tizedmilliméteres pontossággal adja meg. A működés leírása: a teleszkópos rúdon elhelyezkedő lézer mérőfejet végighúzzuk az abroncs barázdaprofilja felett. A folyamat során a lézer végigpásztázza az egész futófelületet. A mért értékeket egy speciális szoftver tárolja. Az eredmény azonnal kinyomtatható. A profilo-meter méréstartománya 0,0 mm és 11,0 mm között helyezkedik el. A profilometert főleg gépkocsi abroncsok számára fejlesztették ki, így a legpontosabb mérési eredményt a kritikus 4 mm-es értéken belül biztosítja. A Profilo-meter segítségével lehetővé vált rövid idő alatt nagy mennyiségű abroncs ellenőrzése és sikerült a vezetők figyelmét felhívni az abroncsok kopására. Ez különösen abban az esetben hasznos, ha az abroncs profilmélysége nem éri el a 3 mm értéket. Mivel a törvény által megszabott határérték 1,6 mm, a 3 mm értéket el nem érő barázdamélység esetén (téli Fulda gumik esetén ez az érték 4 mm) ajánlott az abroncs cseréje. A lézeres ellenőrzés segítségével megállapítottuk, hogy minden 100 kocsi közül 8 abroncsa cserére szorul. A FULDA Lasercheck 11 év alatt több, mint 33 millió abroncsot ellenőrzött. Ennek az útbiztonsági kezdeményezésnek köszönhetően a Fulda gumik számtalan díjat nyert Németországban, Európában és világszerte.

Fulda gumik gyártójának fejlesztései eredményeiért kapott díjak

• “Goldene Brücke” melyet DPRG (Német Public Relations Szövetség) adományozott
• “Goldene Pyramide” melyet BDVT (Német Értékesítési Támogatók és Kereskedelmi Képzők Szövetsége) adományozott
• “Silver Award”, amely a kereskedelmi támogatók második legrangosabb európai díja
• “European Gold Award”, amely az európai promóciós kereskedelmi lapok legrangosabb díja
• “World PRO Award”, amely a sikeres kereskedelmi támogatásért járó legrangosabb díj a világon, Chicago/1996

 

• “One PS for safety”
• “Deutscher Verkehrssichheitspreis” (Német Útbiztonsági díj) arany fokozata 

A Laser Check már használatban van Brazíliában, az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Olaszországban, Spanyolországban, Csehországban, az Egyesült Királyságban és a világ számos más országában.