AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Falken

Falken gumi a közép kategóriás árért cserébe, prémium kategóriás minőséget, és teljesítményt nyújtanak.

Minőség kedvező árak - Falken gumi

A Falken Tire Corporation Japánban jött létre 1983-ban. Olyan autómárkák beszállítója, mint a Suzuki, a Daihatsu, vagy a Subaru. Európában jó minősége miatt terjedtek el a Flaken gumik. Téli gumi, nyári gumi, négyévszakos gumi és kisteherautó gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó kisteherautó és 4x4/SUV autók számára. A Falken gumi gumiabroncsgyártó vállalatot 1983-ban Japánban alapította a Sumitomo Gumiipari Vállalat. A Falken gumi elsődleges feladata volt, hogy az addig főként Észak-Amerikai piacra gyártott kitűnő Sumitomo gumiabroncsokat új név alatt, a hazai vásárlók számára is elérhetővé tegye. Kezdetben Ohtsu néven forgalmazták autógumi termékeiket, és komoly elismerést vívtak ki a japán vásárlók körében.

 

Keresse meg autójához megfelelő Falken gumikat:

Falken gumi kereső webáruház

Falken terep gumi Falken nyári gumi Falken téli gumi


A japán piac meghódítása után a vállalat új babérokra tört, és beindította a Falken abroncsok forgalmazását világszerte. A kifinomult gyártási technológiának és a világszerte elismert japán precizitásnak köszönhetően a Falken gumik a közép kategóriás árért cserébe, prémium kategóriás minőséget, és teljesítményt nyújtanak. A fejlett gyártási eljárásoknak és a folyamatos innovációnak köszönhetően a Falken gumik valódi versenytársai nem a közép kategóriás abroncsok, hanem a prémium termékek (mint például a Michelin, Bridgestone, Dunlop, Pirelli). A Falken gumi ár/érték aránya felülmúlja valamennyi felső kategóriás terméket. Kitűnő választás a közép kategóriában magasabb teljesítményre vágyó autósok számára. Terepjárók és SUV-k ideális gumija. A nagy teljesítményű sport autók, luxus limuzinok kategóriájában a legjobb vétel.

Falken gumik kedvező árakon

A Falker márkanév az elmúlt években egybeforrt az autóversenyzéssel mint támogató s mint teszt győztes gumiabroncs. Autóversenyek szponzorjaként itt vannak a Falker gumi show lány modelljei.