AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Dunlop

Dunlop gumik széles kínálata az alkatreszek.hu webáruház kínálatában. Tekintse meg márka ismertetőnket, keresse meg autójához megfelelő Dunlop gumiabroncsokat és rendelje meg kedvező áron.

A Dunlop gumik prémium kategóriás autógumi márka, a Goodyear-Dunlop csoport névadó tagja

Dunlop 1890-ben nyitotta meg első abroncsgyárát Dublinban. Ma 75%-ban a Goodyear, 25%-ban a Sumitomo tulajdonában áll. A világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata, első szerelésként megtaláljuk számos autótípuson. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó kisteherautó és 4x4/SUV autók számára. Míg a Goodyear a csendes, komfortos gumit preferáló- , addig a Dunlop a fiatalos, sportosan vezető vásárlók igényeit kívánja kielégíteni. Termékei a legmagasabb csúcstechnológiát állítják a gumigyártás szolgálatába úgy, hogy abból az élmény-autózás kellékei szülessenek.

Keresse meg autójához megfelelő Dunlop gumikat és rendelje meg kedvezményes áron:

Dunlop gumik akciós árakon, vásároljon olcsón minőségi abroncsokat

A Dunlop gumik fejlesztési filozófiájának középpontjában a magas irányíthatóság és a pontos visszajelzés áll

Fejlesztéseinek középpontjában a sport-szedánok és nagyméretű, felső kategóriás limuzinok, SUV-k gumiabroncs-ellátása áll. Nem elég hogyha az abroncs jól követi az utasításokat, pontos visszajelzést is kell nyújtania az út minőségéről, hőmérsékletéről és a felületen jelentkező tapadási viszonyokról. A Dunlop gumik nagy biztonságosságot és sportos vezetési élményt nyújtanak, mert a fejlesztések középpontjában mindíg a kiváló irányíthatóság és a pontos felület visszajelzés áll.