AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Debica

Debica gumik lengyel múlttal rendelkező, kedvező árkategóriájú, "budget" gumiabroncs, mely a Goodyear-Dunlop gyártócsoport tulajdonában lévő európai gyárakban készül.

Debica név és gumi gyár a Goodyear-Dunlop csoport többségi tulajdonában van

Hazájában a termék magasan vezeti az eladási listákat. Az abroncsok tervezése és gyártása Lengyelországban történik. Ennek köszönhetően ezek az abroncsok tökéletesen illeszkednek mind a régió piaci elvárásaihoz, mind pedig az időjárási viszonyokhoz. Az anyacég szakértelmét kihasználva jelentősen visszaszorították a fejlesztésre költött összeget, így termékei árban versenyképesek maradhatnak, ugyanakkor nem kell tartani a minőségi problémáktól vagy a tervezési hibáktól - erre a Goodyear neve a garancia. Téli gumik, nyári gumik és különböző igényekre tervezett négyévszakos gumik színesítik az elérhető abroncsok palettáját. A Debica 1937-ben alapított lengyel gumiabroncs gyártó, 1995 óta a Goodyear csoport tagja.

Keresse meg autójához megfelelő Debica gumikat:

Debica gumi kereső

Debica gumi Passio 2 - nyárigumi

A Debica Passio 2 különféle minőségű utakon történő vezetésre tervezett, a standard nyárigumik legújabb családja, melyet kis- és középkategóriás gépkocsikra terveztek. Mintázata kiváló ellenállást biztosít az aquaplanninggal szemben. A Debica Passio 2-t magas futásteljesítménye kitartó útitárssá teszi, mely komfortos vezetéssel párosul.


Debica gumi Passio - nyárigumi

A különféle minőségű utakon történő vezetésre tervezett a standard nyárigumik legújabb családja, melyet kis- és középkategóriás gépkocsikra terveztek. Az új "N" mintázat az aquaplanninggal szemben kiváló ellenállást biztosít. Magas futásteljesítménye kitartó útitárssá teszi, mely komfortos vezetéssel párosul.

 

Debica gumi Furio - nyárigumi

A Debica Furio modern, kötött forgásirányú mintázata biztosítja a maximális ellenállást a vízfelúszással szemben, egyenes úton és kanyarban egyaránt. Nagy teljesítményű közép és felső kategóriás járművekre ajánlott. A Debica Furio nyárigumi erős központi bordája és váltakozó mélységű vállcsatornái garantálják a gumiabroncs kiváló tapadását száraz és nedves utakon egyaránt.

 

Debica gumi Frigo 2 - téligumi

Elsősorban kisebb teljesítményű autók számára tervezett forgásirányos téligumi. Kiegyensúlyozott teljesítmény téli útviszonyok mellett. A Goodyear csoport terméke, mintázata megegyezik a korábbi Goodyear Ultra Grip 5-ös téligumival.

 

Debica Frigo Directional - téligumi 

A Debica Frigo Directional a középkategóriás gépkocsik kedvence. A gumiabroncs alkalmazkodik a változó útviszonyokhoz. Optimális teljesítmény zordabb időjárás és útviszony mellett is. Csökkentett gördülési ellenállás, fokozott tapadás nedves úton is. Nagy üzemanyag megtakarítás.

 

Debica gumi Frigo S-30 - téligumi

Stabilabb blokkok, plussz új övszerkezet, egyenletesebb kopást, magasabb futásteljesítményt eredményeznek. A különlegesen tervezett mintázat és a döntött barázdák, lekerekített élű blokkok csökkentik a zajszintet.