AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Vállfák/akasztók választása.

Vállfák, akasztók segítik az autóban is, hogy a ruhaneműket úgy lehessen szállítani, hogy azok ne nagyon zavarják sem a vezetőt, sem az utasokat, miközben nem gyűrődnek és nem piszkolódnak. Teljes belső felszerelési autós cikkek választékunkból nem csak vállfák és akasztók rendelhetőek, tekintse meg teljes kínálatunkat!

A vállfák és akasztók szerepe az autóban

A vállfák és akasztók a ruhák tárolására szolgálnak az autóban is, ugyanúgy, ahogy otthon a szekrényben. Csakhogy a szekrény elve erre a célra készült és nincs is más funkciója, szemben az autó utasterével, ahol az utasoknak osztozkodniuk kell a nem túl nagy helyen a magukkal vitt holmikkal, köztük az autóban magukkal vitt ruhaneműkkel. Ezeket tanácsos vállfákra vagy fogasokra akasztani, amelyeket akár tapadó koronggal, akár más módon, esetleg tartósan lehet az autó karosszériájához rögzíteni, úgy, hogy fékezéskor, az autó rezgésének hatására se csússzanak le róluk a ruhák.


Válogasson az autójába szűkséges vállfák és akasztók között:


Az akasztók és a vállfák helye az autóban

Autós vállfa

A vállfák, akasztók jó elhelyezése az autóban nem csak azért fontos, mert nincs sok hely erre a célra, de azért is, mert közben figyelembe kell vennünk a jó kilátás fontosságát. Főleg az autó vezetője számára elengedhetetlen, hogy minden irányban, így a jobb válla fölött hátra is jól kiláthasson a hátsó és a jobboldali oldalsó ablakon. Ezért olyan helyre ne helyezzünk el akasztót, ahol a rá akasztott ruha a vezető látását nehezíti, vagy lehetetlenné teszi. Ha a hátul ülők akarnak ruhákat akasztani fogasra vagy vállfára a legjobb hely erre a célra a vezető mögött, az autó bal oldala.