AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Solar játék választása.

Solar játék gyűjtőnév alatt szokás említeni az autó belső felszerelési tárgyai közé sorolt gyermekjátékokat, amelyek működését a napenergia teszi lehetővé. Tekintse meg kapcsolódó belső felszerelési autós cikkek választékunkat!

A napelemes játék funkciója

A solar játék egyszerű, folyamatosan a napsugárzás hatására energiával feltöltődő olyan játék, amely a hosszú és unalmas autóút ideje alatt is lefoglalja a gyerekeket. Akinek volt már alkalma nagyobb autós utazásokra egy vagy több gyerekkel az utastérben, az tudja, milyen komoly gondot jelenthet néhány óra elteltével az unatkozó csemeték figyelmének lekötése, a joggal rájuk törő unalom feloldása. Ebben lehet komoly segítség a felnőttek, a szülők számára az a néhány egyszerű játék, amely a kisebbek esetében is elég figyelem elterelőnek és unaloműzőnek bizonyulhat.


Válassza ki autójába szükséges solar játékot:


A solar játék előnye

Solar játék

A solar játék legfőbb előnye a nevéből kikövetkeztethető. Mivel napenergiával működik, nem kell amiatt izgulni, hogy utazás előtt elfelejtettük az akkumulátorát feltölteni, vagy a lemerült elemeket újra cserélni. Szintén nem fordulhat elő, hogy út közben az extrém hosszú ideig tartó használat következtében merül le a játék. A napfény ugyanis mindig tartalmaz elég energiát, amire a játék akkumulátorának feltöltéséhez van szükség. A solar játékok nagyon egyszerű kis figurák, tehát leginkább a legkisebb korosztály figyelmére tarthatnak számot. Tinédzsereken már ne kísérletezzünk velük!