AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Zseblámpa választása.

Zseblámpák segíthetik ki az autóst, ha minden egyéb, a gépkocsiban használható fényforrás elérhetetlenné válik. Az elemről működő zseblámpa nem csak az autóban, de az autó körül is jó szolgálatot tehet.

A zseblámpa funkciója

Az autókban számtalan fényforrást építenek be. Vannak belül világítók és olyanok, amelyek az autó előtti teret világítják meg, vagy az autót teszik láthatóvá, fénnyel adnak jelzéseket az autó mozgásáról, mint az irányjelző vagy a féklámpa. 


Keresse meg autójavításhoz szükséges zseblámpákat:

1 2 > 
1 2 > 

Valamennyi előnye, hogy az autó akkumulátoráról működik, de persze a hátránya is ez, hiszen, ha valamilyen okból nincs feszültség az akkumulátorban, akkor világítás sincs az autóban. Az ilyen helyzetekben jön nagyon jól egy funkcionális, könnyen kezelhető és sokoldalúan használható zseblámpa, ami az autó nélkülözhetetlen tartozéka kell legyen.

Milyen a jó autós zseblámpa

Zseblámpa az autójavításhoz

A jó autós zseblámpa pont olyan, mint minden jó zseblámpa. Kicsi, könnyű, kis fogyasztású, erős fényű. Védett minden külső mechanikus behatástól, víztől és portól. Formája olyan, hogy biztonságosan, jól kézben lehet tartani, pánttal rögzíthető a felhasználó csuklójához, vagyis nem könnyű leejteni, elveszíteni. Ha le is esik, nem törik mindjárt össze, ha vízbe pottyan, nem megy tönkre. Fontos, hogy tudjuk: a zseblámpa nem csak arra jó, hogy az autóban leesett tárgyakat sötétben is megtaláljuk, vagy nehezen látható alkatrészekre világítsunk vele, de vészhelyzetben arra is alkalmas, hogy felhívjuk vele a figyelmet a veszélyre, vagy magunkra, tehát akár életet is menthet.