AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Vágó, üregelő spray választása.

A vágó, illetve üregelő sprayt főleg szerszámok megmunkálásához használják, és ez által korrózióvédelmet is biztosít annak a szerszámnak, amelyet ezzel a spray-el munkálnak meg. A vágó, üregelő spray kapható autószervizbe, illetve egyéb helyeken is fellelhetőek, például alkatrész üzletekben, vagy alkatrész webáruházakban.

Mire kell vigyázni a vágó, üregelő spray használatakor?

Nagyon fontos, hogy a vágó, üregelő spray gyermek kezébe soha ne kerüljön, illetve a használata közben szigorúan tilos inni, enni, valamint dohányozni, hiszen a spray fokozottan tűzveszélyes. A permetet, ami a sprayből kifelé árad soha nem szabad belélegezni, hiszen ez egészségügyi problémákat okozhat. Az anyagot ezen kívül tilos a csatornába engedni, és a tartályát mindenképpen egy speciális hulladékgyűjtő helyre kell vinni a használat után. A sprayt csak a szabadban, vagy egy kiválóan szellőztetett helyen szabad használni, szintén amiatt, hogy veszélyes a permet belélegzése. 


Keresse meg az autójához megfelelő vágó, üregelő spray-t:


A vágó, üregelő spray használata, tartalma

Üregelő sprayA vágó, üregelő spray nagy hatékonyságú kenőolaj keverékeket tartalmaz, és ez a kenőolaj akadályozza meg a szerszám túlhevülését használat közben. Főleg nagy-keménységű ötvözetek megmunkálásához használhatóak. Bármilyen fémhez, és annak bármilyen ötvözetéhez könnyen és bátran használható. A forgács leválását is elősegíti, ráadásul a fémfelületet keni és hűti is. Ezen kívül javítja a munka hatékonyságát és a szerszám élettartamát is képes növelni. A vágó, üregelő spray tartalma jól tapad, használatakor egyáltalán nem képződik füst és az alapanyag nem vízoldékony. A vágó, üregelő spray tehát több hasznos tulajdonsággal is rendelkezik, épp ezért ez a spray az egyik legkeresettebb az összes közül az alkatrészek és azon belül a sprayk piacán.