AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Tömítő anyagok választása.

Tömítő anyagok az autó javításához szervizeknek és otthoni műhelyek számára, vagy bárkinek, aki ért az autószereléshez. Tömítőanyagok széles kínálata kedvezményes árakon.

Tömítő anyagok minden tömítést igénylő szervizmunkához!

Tömítő anyagok a gépjármű szinte minden részében megtalálhatók. Így van az autónkban hőálló tömítés, hőálló tömítő paszta, karosszéria tömítő, klingerit tömítés, szilikon tömítés, szilikon tömítő, illetve egyéb tömítő paszta, illetve tömítő ragasztó.


Keresse meg autójához megfelelő tömítő anyagokat:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Tömítő anyag autószereléshezA tömítések szerepe nem más, mint az hogy elszigeteljék a különböző alkatrészeket egymástól, továbbá megakadályozzák a különböző anyagok kijutását, vagy bejutását valahová. A tömítések feladata létfontosságú. A karosszéria tömítő például a nem kívánt szennyeződések bejutását gátolja meg a karosszéria elemek közé, ami egyebek mellett a korrózió gátlás egyik módszere.

Szilikon tömítő anyagok.

A szilikon tömítő anyagok a szigetelő anyagok új, környezetbarát generációját képviselik, miután a szilikon tömítés legfőbb alapanyaga gyakorlatilag a homok. A tömítő ragasztó pedig egyszerre több funkciót is képes ellátni, mivel egyszerre gondoskodik a szigetelésről és az anyagok egymáshoz rögzítéséről. A hőálló tömítés és a hőálló tömítő paszta viszont általában olyan helyeken – például a motor különböző alkatrészeinek az érintkezési felületeinél – tölt be fontos szerepet, ahol magas hőmérsékletű alkatrészek között kell szigetelő réteget biztosítani.