AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Réz spray választása.

Réz spray használatával megnövelhető az autóban előforduló kötőelemek élettartama, megakadályozható azok beragadását, rozsdásodását és lepattogzását, továbbá olyan kenőanyag, ami csökkenti a súrlódást is.

A réz spray tulajdonságai

A réz spray egy víztaszító, hőálló és korróziógátló kenőanyag, ami nem mozgó alkatrészek és kötőelemes alkalmazásokban akár 1100 ° C-os hőmérsékletig is használható. A réz spray nem szárad ki, nem keményedik meg, nem málik szét és még egészen szélsőséges körülmények között is megállja a helyét. Jól bírja a jeget, a havat és a sós vizet.


Keresse meg autójához szükséges réz spray segédanyagot:


Kiváló kenőképességi tulajdonságokkal rendelkezik és meghosszabbítja a csavaranyák, csapszegek, csavarok, kengyelcsapszegek, kerék- és kipufogócsonk nyúlványok élettartamát.

A réz spray alkalmazása

A réz spray megkönnyíti a kötőelemek és más alkatrészek, főleg a csapszegek, szegecsek, csavarok, perselyek, peremek, tömítések, kipufogó- és hengerfejanyák, és gyújtógyertya menetek szét- és összeszerelését. Használata egyszerű, mert a befecskendezéssel a réz spray minden helyre, a legkisebb nyílásba is bejuttatható, hogy ott ki tudja fejteni a szerelő munkáját megkönnyítő hatását. Nem csak az autóiparban, szervizekben és otthoni hobbi műhelyekben érdemes tartani, de jól használható a szállítmányozásban, az építőiparban is.