AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Ragasztók választása.

Ragasztók az autó szinte minden részében megtalálhatóak. A ragasztók szerepe több féle is lehet. A ragasztók funkciója többnyire az, hogy két felületet egymáshoz rögzítsenek. Egyéb autószerviz segédanyagokat is vásárolna? Nálunk biztosan megtalálja, amit keres!

Ragasztók az autó fém és műanyag illesztések rögzítéséhez!

Ám a ragasztók feladata lehet az is, hogy tömítő réteget képezzenek a felületek között. A ragasztók anyaga rendkívül sokféle lehet, vannak például műgyanta, vagy gumi alapú ragasztók, csak úgy, mint kétkomponensű műanyag alapú ragasztók. A ragasztók anyaga többnyire ahhoz igazodik, hogy milyen alapanyagból készült felültek rögzítésére tervezték, és milyen igénybevételnek vannak kitéve.


 

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Ragasztó

 

Így egyebek mellett vannak fa ragasztók, fém ragasztók, műanyag ragasztók, bőr ragasztók, illetve több féle felületre egyaránt használható, úgynevezett kombinált ragasztók. A ragasztók megkülönböztethetőek kötési idő szerint is. Ennek megfelelően vannak például rövid kötési idejű úgynevezett pillanatragasztók és a hosszabb kötési idejű ragasztók. A ragasztók ára, csak úgy, mint a ragasztók minősége rendkívül változatos. A ragasztók ára a többi termékhez hasonlóan általában attól függ, hogy milyen minőséget választunk.