AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Padló védő választása.

Padló védő alkalmazásával a tisztára mosott gumipadló megvédhető a szennyeződéstől, illetve jól láthatóvá válik, ha valaki olajjal, vagy sárral szennyezett lábbelivel ül az autóba.

A padló védő funkciója

A padló védő funkciója, hogy akár extrém körülmények között is annyi védelmet nyújtson az autó padlózatának, hogy ne az azt védő gumit kelljen a szennyezett cipő után lemosni, hanem csak a padlóvédő papírt kelljen kidobni a kukába.


Keresse meg autó szervizeléshez szükséges padló védőt:


Rendre olyankor használatos, amikor az autóba ki-be ülők olyan különleges környezetben vannak, ahol erős és gyakori a cipő talpának szennyeződése. Ilyen hely lehet egy autószerviz is, de akár a saját műhelyünk, garázsunk, ahol az autó javítása, szerelése közben a padló, a talaj könnyen elszennyeződhet, például a kiömlött olaj, hűtővíz, üzemanyag miatt.

A padlóvédő alkalmazása

A padlóvédő arra is alkalmas lehet, hogy elhelyezésével felhívjuk a figyelmet a tisztaság betartásának fontosságára, illetve egy fehér színű, papír anyagú padlóvédő a legjobb lakmuszpapírként működhet, és hibátlanul ki fogja mutatni, ha valaki nem elég elővigyázatos és piszkos lábbelivel illeti a kedvenc autónk padlóját. Ezért szokták gyakran szervizek is alkalmazni a padló védőket, amivel arról győzik meg az autó tulajdonosát, hogy kellő körültekintéssel és óvatosan bánnak a kocsijával, ügyelnek annak tisztaságár.