AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Kontakt spray választása.

Kontakt spray használható az elektromos kapcsolódási pontok tisztítására, az elektromos érintkezés javítására. Vagyis ez egy tisztító, rozsdátlanító és védő aerosol.

Kontakt spray nem csak autószereléshez!

A mai autókban már elég sok az elektromos berendezés, sőt az érzékeny elektronika, ezért célszerű gondoskodni karbantartásukról, amihez kontakt sprayt szokás használni. Az ilyen sprayk többnyire elég sok feladatra alkalmasak, aerosolos flakonban kaphatók.Kontakt spray az elektromos érintkezés javításhoz.

Nem árt tájékozódni, hogy a konkrét feladathoz milyen kontakt sprayt érdemes választani, a kényesebb elektronikai rendszerekhez jobb kifejezetten ezekhez fejlesztett elektronikai tisztítókat venni, míg van, amikor oxidmentesítő hatású kontakt tisztítószereket érdemes használni. Előfordulhat az is, hogy az oxideltávolítás után egy másik szerrel kell megtisztítani a felületet. Ha jobb állapotban vannak a berendezések az autónkban, elég lehet viszont egy általános hatású kontakt tisztító is, mivel a tisztítás mellett ez is véd a rozsdásodás ellen.