AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Kerámia paszta választása.

Kerámia paszta segítségével megkönnyíthető a gyakran szinte megoldhatatlan feladat elé állító feladat, amit egy fémkötés oldása jelent szerelés közben, de arra is jó, hogy megakadályozzuk vele a korróziót és a kopást is.

A kerámia paszta egy univerzális segédanyag

A kerámia paszta sokoldalúan hasznosítható az autózásban, de kisebb javításoknál is, mint szerelő és ráégésgátló paszta. Főleg fém kötések bontásánál és szerelésénél vehetjük nagy hasznát. Mivel nem vezeti az elektromosságot, meggátolja a hideg összehegesztődést, a beégést, de a korróziót és a felületi kopást is hatékonyan akadályozza meg.


Keresse meg autójához szükséges kerámia pasztát:


Használható nemesacélból, cinkből, alumíniumból és rézből készült szerkezetek, tárgyak esetében is. Rendkívüli tapadóképessége és kiverődéssel szembeni ellenálló képessége van.

Kerámia paszta mínusz 20 és plusz 1500 Celsius fok között felhasználható

Szilikontól, fémtől, grafittól, molibdén-diszulfidtól és kéntartalmú adalékoktól mentes. Rendkívüli mértékben hőálló anyag. Bírja a forró- és a hideg vizet is, sem az egyik, sem a másik nem tesz benne maradandó kárt, mivel jellemzően nagy hőkülönbségeket is jól átvészel, úgy a mínuszt tartományban, mint a pozitívben, ahol akár az 1500 fok sem okoz a kerámia pasztának problémát. Ez teszi lehetővé, hogy fékbetéteknél is használni lehessen, ahol megakadályozza az összeolvadást és a csikorgó fékezési hangot is.