AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések - Modulátor választása.

Modulátor oldja meg az autós zenehallgatás újkori problémáját, ami abból ered, hogy a ma használatos legtöbb digitális lejátszó Mp3 technológiáját az autókba épített hagyományos lejátszók, autórádiók nem tudják kezelni. A Kovács autóelektronikai felszerelések webáruház "polcain" számos más terméket is megtalál, böngésszen a teljes kínálatból!

A modulátor beszerelése a szivargyújtóra csatlakoztatva.

Az autóba utólag beszerelt modulátor lehetővé teszi, hogy az Mp3 lejátszókon, vagy más digitális adathordozókon tárolt zenét autórádió segítségével tudjuk hallgatni a gépkocsiban. A szerkezetet az autó szivargyújtójához kell csatlakoztatni, innen kapja a szükséges elektromos energiát.


 


A modulátor bemeneti oldalát pedig össze kell kötni az Mp3 eszközön található fejhallgató vagy RCA csatlakozójával. Ezután már csak arra van szükség, hogy az autórádión beprogramozzuk azt a frekvenciát, amelyen a transmitter sugározza az átalakított jeleket. Innentől kezdve úgy élvezhetjük a saját zenénket, mintha azt egy rádióadóról kapnánk, csak sokkal jobb minőségben.

A modulátor használata közvetlenül és távirányítóval.

Zenehallgatás az autóban

A transmitter néven is ismert modulátor használata nagyon egyszerű és praktikus. Miután beállítottuk az autórádión a megfelelő frekvenciát, amelyen a transmitter eléri a rádiót, a távirányító segítségével kényelmesen vezérelhetjük az egymást követő számok lejátszását. A távirányítón található számbillentyűkkel adhatjuk meg, melyiket akarjuk éppen hallgatni. Természetesen van léptető is, amellyel a következő számra lehet ugrani, de olyan is, amellyel nem csak egyesével tudunk haladni a számok sorában. A modulátor kijelzőjén látszik az aktuális dal sorszáma és a használt frekvencia is. A modulátor FM hullámsávban működik és hatótávolsága 3-4 méter. Nem csak autórádióval, de bármily rádióvevővel együtt tud működni.