AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bosch akkumulátor választó

Vissza az Akkukeresőbe!

Bosch akku

Bosch akkumulátorok széles választéka várja webáruházunk Bosch akku keresőjében, akciós árak és garancia biztosításával.

Bosch akkumulátor árak csökenése mellett az új hálótechnológiával élettartalmuk is hosszabb lett

Bosch akkumulátorok fejlődéseA Bosch akkumulátorok technikai fejlődése. A Bosch akkumulátorok mindig a minőség, megbízhatóság névjegyeként uralják az autóalkatrész piacot. A Bosch akkumulátor folyamatos fejlesztése során 2008-ban új technológiával állt elő az S3-S4-S5 akkumulátorok piacán. Bevezette a PowerFrame® hálótechnológiát, egy újítást, amely javítja a személygépkocsikban használatos akkumulátorok teljesítményét és növeli az élettartamot. Az akkumulátorban található háló biztosítja az áram optimális áramlását, ezáltal fokozza az akkumulátor kapacitását és megbízhatóságát. A mai gépjárművekben megjelenő számos elektromos funkció kielégítéséhez ez a tökéletesített akkumulátor-technológia szükséges, amely megbízhatóan elégíti ki a megnőtt energiaigényeket, és megfelelnek egy korszerű akkumulátorral szemben támasztott magas elvárásoknak. Autógyárakból kigördülő autók nagy részében Bosch akku biztosítja a szükséges feszültséget!

Bosch akkumulátorok előnyei, PowerFrame technológia

A hagyományos gyártási módszerekhez képest a PowerFrame® technológián alapuló új, lyukasztott rácsrendszer jelentős mértékben javítja az akkumulátor komponensek teljesítményét és több energiát szolgáltat. Az új technológiának köszönhetően nagyobb arányú ólom jut a rács azon területeire, amelyeknek nagyobb az áramterhelésük. A stabil rácskeret megakadályozza a korróziót a rács szélein, és ezáltal megelőzi a rács tágulását. A lemez szeparátor sértetlen marad, így megelőzhető a rövidzárlat, amelyet az okozhat, hogy a rács érintkezik a negatív lemezzel. Ez jelentősen megnöveli a Bosch akkumulátorok hasznos élettartamát. Akkumulátor választás: Az akkumulátor kiválasztása a gépjármű, típusa és felszereltsége, a berendezés kezelhetősége és a klimatikus viszonyok szerint történik.

 

Bosch akkumulátor webáruház