AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Teknorot

Teknorot alkatrészek, kormány gömbfejek, lengőkarok

 

Teknorot névvel működik a törökországi Düzce ipari parkjában Európa egyik legnagyobb alkatrészgyártó vállalata, amely személyautókhoz és könnyű tehergépjárművekhez gyárt kiváló minőségű részegységeket és azok alkotó elemeit.

 

Teknorot török cég, török tőkével, Törökországban

Teknorot alkatrészek kínálatunkbanA Teknorot céget 1992-ben tisztán török tőkével alapították meg. Ma már a legkorszerűbb gyártástechnikával, a legjobb minőségellenőrzési rendszerek felügyelete alatt működik a gyártás mintegy 45 ezer négyzetmétert elfoglaló szerelőcsarnokokban, több mint 1500 alkalmazott közreműködésével. Az új üzemük teljes kapacitással 2008-ban kezdte meg a gyártást. A cég mára termékeinek 90 százalékát főleg Európába, összesen 50 országba exportálja. Havonta mintegy 5000 fajta alkarész hagyja el a gyárat, ami mintegy kétmillió alkatrész egységnek felel meg.

 

Teknorot a gömbfejek és a lengőkarok királya

 

A cég termékválasztéka nem túl széles. Helyette igyekeznek néhány termékcsoportra koncentrálni, de azt nagyon jó minőségben gyártani. A legismertebb termékeik a különféle gömbcsuklók, lengőkarok, kormány összekötők és axiál rudak. A szűk választék lehetővé teszi, a nagy szériás gyártás gazdasági és műszaki valamint munkaszervezési előnyeinek maximális kihasználását, ami a Teknorot termékek áraiban is megjelenik.

 

Keresse meg autójához megfelelő Teknorot alkatrészeket: