AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Teknorot

Teknorot névvel működik a törökországi Düzce ipari parkjában Európa egyik legnagyobb alkatrészgyártó vállalata, amely személyautókhoz és könnyű tehergépjárművekhez gyárt kiváló minőségű részegységeket és azok alkotó elemeit.

Teknorot török cég, török tőkével, Törökországban

A Teknorot céget 1992-ben tisztán török tőkével alapították meg. Ma már a legkorszerűbb gyártástechnikával, a legjobb minőség ellenőrzési rendszerek felügyelete alatt működik a gyártás mintegy 45 ezer négyzetmétert elfoglaló szerelőcsarnokokban több, mint 1500 alkalmazott közreműködésével. Az új üzemük teljes kapacitással 2008-ban kezdte meg a gyártást. A cég mára termékeinek 90 százalékát főleg Európába, összesen 50 országba exportálja. Havonta mintegy 5000 fajta alkarész hagyja el a gyárat, ami mintegy kétmillió alkatrész egységnek felel meg.

Teknorot a gömbfejek és a lengőkarok királya

A cég termékválasztéka nem túl széles. Helyette igyekeznek néhány termékcsoportra koncentrálni, de azt nagyon jó minőségben gyártani. A legismertebb termékeik a különféle gömbcsuklók, lengőkarok, kormány összekötők és axiál rudak. A szűk választék lehetővé teszi, a nagy szériás gyártás gazdasági és műszaki valamint munkaszervezési előnyeinek maximális kihasználását, ami a Teknorot termékek áraiban is megjelenik.

 

Keresse meg autójához megfelelő Teknorot alkatrészeket: