AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Technofil

Technofil autószűrők, levegőszűrők, pollenszűrők

 

Technofil a neve Magyarország egyik meghatározó légszűrő gyártó vállalkozásának, amely 25 évvel ezelőtt családi vállalkozásként indult és két és fél évtized alatt korszerű nagyüzemmé fejlődött.

 

Kis vállalkozásból nagy üzlet

A cég családi vállalkozásként indult még 1989-ben, majd 1996-ban alakult meg a Technofil Kft. amelynek fő profilja a levegőszűrők, valamint az utastérszűrők gyártása és forgalmazása személyautókhoz és kisteherautókhoz. A Technofil megalakulásával egy időben technológiai váltást hajtott végre. A legkorszerűbb berendezéseket és gépeket állította termelésbe. A gyártmányainak kiváló minőségét az garantálja, hogy a felhasznált, környezetbarát alapanyagokat a legjobb szállítóktól, Németországból szerzi be.

Technofil levegőszűrő webáruház

Keresse meg az autójához megfelelő Technofil szűrőt:

Irány a bolt

 

A Technofil a minőségre és a vásárlóbarát árakra helyezi a hangsúlyt

A Budapesten a repülőtérre vezető út mellett működő vállalat értékesítési filozófiája: minőségi terméket reális árszinten gyártani és a piac igényeit rugalmasan kielégíteni. Széleskörű nagykereskedelmi kapcsolatra építve, a Technofil szűrői az ország minden pontján megvásárolhatóak. A vállalkozás dinamikus fejlődésének alapja, hogy folyamatosan építi, és tökéletesíti rendszerét, és fáradhatatlanul új értékesítési lehetőségek után kutat. Legújabb termékeik a Mercedeshez, a Fordhoz, valamint a Citroenhez és a Peugeothoz gyártott légszűrők.