AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SWF

SWF ablaktörlő alkatrészek, ablaktörlő karok, adapterek

 

SWF, egészen pontosan Spezial Werkzeugfabrik Feuerbach a neve a világ egyik legismertebb és legtekintélyesebb ablaktörlő gyártójának, amelynek kezdetei az 1920-as évekig nyúlnak vissza. Az 1922-ben alapított német cég gyári minőségű szélvédő tisztításhoz szükséges alkatrészeket gyárt.

 

SWF, az ablaktörlő óriás

A világszínvonalú német autógyártásra építve a cég az ablaktörlőkre szakosodott már a kezdetek kezdetén. Nagyon gyorsan mindent megtanultak arról, hogyan kell a legjobb ablaktörlő lapátokat gyártani. Mégpedig minden járműhöz, a személyautótól kezdve, a teherautón át az autóbuszig bezárólag. Kicsit és nagyot, széleset és keskenyet. Minden márkához, minden modellhez. Termékeik a világ minden táján nagy választékban állnak az autósok rendelkezésére. Ez a helyzet csak javult, amióta a márka a világ egyik legnagyobb autóalkatrész forgalmazójának, a Valeonak a tulajdona lett.

 

SWF alkatrészek webáruházunkban:

  • Ablaktörlő
  • Ablaktörlő adapter
  • Fényszóró kapcsoló
  • Kormányoszlop kapcsoló
  • Index kapcsoló

SWF ablaktörlő termékcsalád

 

Az SWF és a multi házassága

 

Az SWF a saját tapasztalatain és gyártmánykultúráján, a bejáratott piacain túl világméretű előnyhöz jutott azzal, hogy beépült a francai gyökerű Valeo cégcsoportba, amelyben a világon 123 üzeme (köztük Magyarországon is), 20 kutatási központja, 35 fejlesztési centruma van. A multinacionális cégcsoportnak 73 ezer alkalmazott dolgozik a világ 28 országában. Ez olyan hátteret és bázist jelent az SWF számára, amivel óriási előnnyel indul a vetélytársaival folyó mindennapi piaci versenybe, ahol a műszaki-technikai tudás mellett nagy jelentősége van a Valeo nyújtotta pénzügyi stabilitásnak is.

 

Keresse meg az autójához megfelelő SWF ablaktörlőket:

Irány a bolt