AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Strial

Strial gumik

Strial gumi márkanév alatt jelentek meg a magyar piacon is a Pirelli minőséget jelképező szerb gumiabroncsok. Az olasz gumigyártó óriás által levezényelt technológiai váltás gyümölcsei mára értek be déli szomszédunknál. 

Strial expanzió Magyarországon, Pirelli minőségű abroncsokkal

Strial logóA Strial szinte egyik pillanatról a másikra, minden előzetes figyelmeztetés nélkül lépett a magyar gumiabroncs piacra. A szerb gyártó a személygépkocsik mellett kis haszonjárművek számára is ajánlja abroncsait, vagyis szemmel láthatóan komolyan veszik magukat. Tehetik is, hiszen a szerb gyár mögött egy igazi nehézsúlyú áll a gumiabroncs gyártók világából, nevezetesen a Pirelli. Az olasz óriás még a 2000-es évek elején szerzett többséget a Strialban, de eddig tartott, amíg a technológia váltás elérte azt a szintet, hogy a gyár kiléphetett a nemzetközi porondra, mégpedig a saját márkaneve alatt. Természetesen a gumigyártás nem a nulláról indul a szerb gyárban, és a technológiát sem a semmiből kellett átvenni, mert voltak a korszerű gumigyártásnak már hagyományai. 1978-tól ugyanis a BF Goodrich volt a cég résztulajdonosa, amely ugyancsak arról ismert, hogy tud gumiabroncsokat gyártani.


Gumiabroncsra van szüksége? Keresse meg a járművéhez megfelelőt:

Irány a bolt

Strial gumi webáruház

 

A legjobb piacszerzési stratégia az olcsó ár és a jó minőség

 

A Strial nyári- és téli gumik a legolcsóbb kategóriában szálltak versenybe a magyar piacon. Érdemes kihasználni az előnyöket, amik abban rejlenek, hogy a gyártó meg akarja ismertetni termékét egy új piacon, vagyis kész az árban engedni, viszont a minőségre kiemelt figyelmet fordít, hogy meghódítsa a felhasználókat az elkövetkező évek eladásai számára. A minőségre a Pirelli által kifejleszett és a Strial gyárában is bevezetett minőségellenőrzési rendszer őrködik. A gyár Pirotban működik, és ott készül egy másik márka a Kormoran gumiabroncs is, amelynek mintázata megegyezik a Strial gumik mintázatával.