AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Stc

STC alkatrészek, elosztók, csatlakozók, motortartó gumibakok, főtengely szíjtárcsák

 

STC márkanév alatt Spanyolországban működik egy nagyon fiatal, 2000-ben alapított alkatrészgyártó vállalkozás, amely az autókban használatos elektromos elosztókra és csatlakozókra specializálódott.

 

STC elosztókat és csatlakozókat minden autóba!

 

A Barcelonában működő cég nem hivatkozhat a távoli múltban gyökerező gyártási és fejlesztési hagyományokra, mert egyelőre még csak az első, ámde határozott és sikeres lépéseket teszi a nemzetközi piacokon. Filozófiájuk, amelyet az „első a minőség” jelszóban lehet összefoglalni, nem tűnik túl eredetinek, de mindjárt másképpen látjuk, ha megértjük, milyen nagy potenciált rejt magában az STC-nek az a felismerése, hogy egy új, és a piacot meghódítani induló vállalkozásnak érdemes szűk kínálattal, de abban példátlan jó minőséggel rajtolnia, és ők ezt is teszik. Mára már fém és gumi kiegészítőkkel is bővítette kínálatát, ilyenek a gumiharangok, kipufogó és üzemanyag rendszer szerelvények, bilincsei, de még a csavaroktól a csapágyakon át a javítókészletekig minden apró alkatrész, vagy felújító készlet is.

 

Népszerű STC alkatrészek webáruházunkban:

  • Motortartó gumibak
  • Főtengely szíjtárcsa
  • Ablaktörlő
  • Kipufogó felfüggesztő
  • Termosztát ház

 

Keresse meg az autójához megfelelő STC autóalkatrészeket:

Irány a bolt

 

STC alkatrész választéka webáruházunkban

 

Koncentrált fejlesztő és gyártó

 

Az STC egy szűk termékpalettával indított és az átlagon felüli minőséggel azonnal a nemzetközi piacon találta magát, ahol mindig van fogadókészség az újat és valami kiemelkedőt kínálók számára. Ez nem jelent kevesebbet, mint azt, hogy az alig másfél évtizede létező cég ma már szinte minden komoly autógyártól kap rendszeres megrendeléseket. A főleg utángyártott termékeket kínáló cég mára minden szükséges minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik termékeire, akár az EU-ba, akár az Egyesült Államokba, vagy bármely más tengeren túli országba szállít, de a legjobb referenciája, hogy az Európában és Ázsiában gyártott autómárkák 90 százalékában jelen vannak alkatrészei.