AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Stc

STC alkatrészek, STC motortartó gumibak

 

 

STC márkanév alatt Spanyolországban működik egy fiatal, 2000-ben alapított alkatrészgyártó vállalkozás, amely az autókban használatos elektromos elosztókra és csatlakozókra specializálódott.
 

STC elosztókat és csatlakozókat minden autóba!

 
A Barcelonában működő cég nem hivatkozhat a távoli múltban gyökerező gyártási és fejlesztési hagyományokra, mert egyelőre még csak az első, ámde határozott és sikeres lépéseket teszi a nemzetközi piacokon. Filozófiájuk, amelyet az „első a minőség” jelszóban lehet összefoglalni, nem tűnik túl eredetinek, de mindjárt másképpen látjuk, ha megértjük, milyen nagy potenciált rejt magában az STC-nek az a felismerése, hogy egy új, és a piacot meghódítani induló vállalkozásnak érdemes szűk kínálattal, de abban példátlan jó minőséggel rajtolnia, és ők ezt is teszik. Mára már fém és gumi kiegészítőkkel is bővítette kínálatát, ilyenek a gumiharangok, kipufogó és üzemanyag rendszer szerelvények, bilincsei, de még a csavaroktól a csapágyakon át a javítókészletekig minden apró alkatrész, vagy felújító készlet is.
 
Népszerű STC alkatrészek webáruházunkban:
  • STC motortartó gumibak
  • STC főtengely szíjtárcsa
  • STC üzemanyagszűrő
  • STC kipufogó felfüggesztő

 

Keresse meg az autójához megfelelő STC autóalkatrészeket:

Irány a bolt

 

STC alkatrész választéka webáruházunkban

 

Koncentrált fejlesztő és gyártó

 

Az STC egy szűk termékpalettával indított, és az átlagon felüli minőséggel azonnal a nemzetközi piacon találta magát, ahol mindig van fogadókészség az újat és valami kiemelkedőt kínálók számára. Ez nem jelent kevesebbet, mint azt, hogy a két évtizede létező cég ma már szinte minden komoly autógyártól kap rendszeres megrendeléseket. A főleg utángyártott termékeket kínáló cég mára minden szükséges minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik termékeire, akár az EU-ba, akár az Egyesült Államokba, vagy bármely más tengeren túli országba szállít, de a legjobb referenciája, hogy az Európában és Ázsiában gyártott autómárkák 90 százalékában jelen vannak alkatrészei.

 

STC alkatrészkínálat

 

Legnépszerűbb termékei közé sorolható az STC motortartó bak, mely a motor és a keret között biztosítja a kapcsolatot, és megakadályozza az alkatrész üzemelés közbeni és üzemen kívüli elmozdulását egyaránt. Magas minőség gumi alapanyagot használnak gyártásukhoz, mely hatékonyan nyeli el a külső behatásokat és vibrációt, ezáltal kellemessebbé és élvezetesebbé téve a vezetést.

 

Az STC motortartó gumibak acél és gumi nyersanyagok ötvözetéből készül, mely kiváló védelmet biztosít, eredményesen csillapítja a vezérműszíj motorrezonanciából származó gyorsulását és feszülését. A gumibakok rendkívül hatékonyak számítanak, ha a motor kiegészítő alkatrészeinek – generátor vagy szervoszivattyú – mozgásának, működésének megkönnyítéséről van szó.

 

Az STC üzemanyagszűrő kitűnő kialakításának köszönhetően az átlagos szűrőknél jelentősebb mennyiségű szennyeződés kiválogatására alkalmas az üzemanyagból. Ennek köszönhetően növeli a motor élettartamát.

 

Az STC kipufogó felfüggesztők szintén kiváló minőségű gumi nyersanyagból készülnek, mely maradéktalanul izolálja a rendszert a lengésektől, rezgésektől, amik autózás közben érhetik. Fejlett dizájnjuknak köszönhetően pedig még biztonságosabb tartást, rögzítést biztosítanak a kipufogó rendszer számára.