AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Stabilus

Stabilus alkatrészek, teleszkópok és gázrugók

 

Stabilus név alatt működik a világ vezető hidraulikus és pneumatikus eszközöket, köztük ilyen technikával működő autóalkatrészeket gyártó vállalata. A német cég ma már a világ minden kontinensén jelen van.

 

A Stabilus a legnagyobb autógyárak teleszkóp és gázrugó beszállítója

 

A Stabilus az autóipar legnagyobb gázrugó, csomagér teleszkóp szállítója és fejlesztője egyben. A cég mérnöki és műszaki együttműködést nyújt megrendelőinek az igény felmerülésének pillanatától a sorozatgyártásig. Szakemberei részt vesznek a kívánt alkatrész paramétereinek meghatározásában, a termék megtervezésében. Levezénylik a prototípus legyártását, vezetik a technikai és üzemi próbákat, és rendelkezésre állnak a gyártmány „finomhangolásánál” is. A Stabilus a legnagyobb autógyártó gyári szállítója. Kilenc országban vannak gyártó kapacitásai. A Vokswagen és a Daimler Benz beszállítója 1956 óta. Több évtizedes tapasztalatait és a négy kontinensen rendelkezésre álló gyártókapacitását kihasználva, minden, az autógyártók és autóalkarész kereskedők részéről felmerülő igényt ki tud elégíteni.

Stabilus csomagtér teleszkóp webáruház

Mindent tud a hidraulikus, pneumatikus rugózásról és az ilyen záró-, nyitó szerkezetekről

 

A Stabilusnak Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában, Kínában, Japánban, Ausztráliában és Indonéziában vannak üzemei. Kereskedelmi képviseletei lefedik az egész világot. Az 1934-ben a németországi Koblenzben alapított vállalkozás a hidraulikus és pneumatikus lengéscsillapító rendszerek mellett kiváló minőségű záró és nyitó eszközöket gyárt az autók csomagtartóihoz és motorháztetőihez. Ezek nem csak világelső konstrukciójukkal, kiváló minőségükkel tűnnek ki a vetélytársaik közül, de azzal is, hogy a legspeciálisabb igényeket is kielégítik. A Stabilus 2014-ben 100 autómárkához 507 millió euró értékben adta el termékeit.

 

Keresse meg az autójához megfelelő, kiváló minőségű Stabilus teleszkópokat, gázrugókat:

Irány a bolt