AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SPIDAN

Spidan alkatrészek, spirálrugók, féltengelyek

 

A vállalatnak az egész világon vannak partnerei az autóipar területén, s vezető beszállítója olyan világmárkáknak, mint a Ferrari, az Audi, a Jaguar, a Mercedes-Benz, a Lexus vagy a Rolls Royce.

Termék- és márkaismertető

Mivel évente világszerte felfoghatatlan mennyiségű, körülbelül 63 millió új autó kerül forgalomba, nagy a kihívás az alkatrészgyártóknak, és az autógyártó cégeknek egyaránt. A kívánalmak természetesen minden egyes autónál és minden országban megegyeznek, mégpedig, hogy a járművek lelke, a motor a lehető leghatékonyabban és leggazdaságosabban adja az autók erejét. A Spidan anyavállalata a GKN Driveline egy, a különböző hajtásláncok és féltengelyek fejlesztésében vezető szerepet betöltő vállalat. GKN Driveline 22000 alkalmazottal, 57 létesítményben, 23 országban dolgozik azért, hogy megannyi szabadalom és forradalmi újítás fűződjön a nevéhez. Hogy csak a legutóbbi fejlesztésüket említsük; a BMW X6-ban alkalmazott DPC (dinamikus nyomatékelosztás-szabályzás) rendszert köszönhetjük a vállalatnak, mely a nyomaték egyenletes elosztását teszi lehetővé a két hátsókerék között.

 

Spidan termékek webáruházunkban:

  • Féltengely
  • Féltengely gumiharang készlet
  • Féltengely csukló
  • Kormánymű gumiharang
  • Szervószivattyú
  • Kormánymű
  • Kardán tengely
  • Gumiharang
  • Spirálrugó
  • Féltengely csillag

 

Keresse meg az autójához megfelelő Spidan alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Spidan alkatrész választék

 

A Spidan Auto Kft. elsősorban a fék, a futómű és a motor alkatrészek kínálatában bővelkedik

 

A GKN múltja egész régre, 1759-re vezethető vissza. A GKN Driveline-t 1902-ben Keen & Nettlefolds alapította. A GKN foglalkozását tekintve: tervezés, kutatás-fejlesztés és alkatrészek gyártása, mégpedig OE utángyártott alkatrészeké a fő feladata, melyeket mezőgazdasági gépekhez, személy- és haszongépjárművekhez valamint légiközlekedéshez kínál. Mára nyeresége alapján is elérte, hogy a világ vezető ipari cégei közé tartozzon, kb. 6,6 milliárd euró az éves forgalma. A Spidan mellett ennek a vállalatcsoportnak tagjai még nem kisebb márkák mint a LÖBRO, a BTB vagy a HARDY SPICER, a világon már 30 országban termelik alkatrészeiket, összesen 38 gyárral rendelkeznek. Rengeteg embernek adnak megélhetési lehetőséget, hisz ezeken a gyártósorokon már 36 ezer fő dolgozik. A Spidan a személygépkocsi és a haszongépjármű-ipar egyik legkiemelkedőbb szállítója az erőátviteli alkatrészek szegmensében – pl.: féltengely, kardánkereszt, stb. A Spidan féltengely és csukló termékkínálata rendkívül szerteágazó. A Magyarországon ismert Spidan Auto Kft. már több mint 20 éve, 1990 óta képviseli a Spidan nevét hazánkban. Ezekből a megbízható termékekből főleg a féltengelyeket és csuklókat forgalmazzák itthon.