AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SNR

SNR csapágyak, toronycsapágyak, kerékcsapágyak és egyéb alkatrészek

 

 

Több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik, s azóta a világ egyik vezető csapágygyártójának mondhatja magát. Minőségét tekintve egy prémium kategóriás csapágyakat előállító márka franciaországi székhellyel. Az SNR a kifogástalan minőségű csapágyak úttörőjeként igen fontos szerepet tölt be az ipari csapágyak mellett a személy- és kisteher gépjárművek alkatrészeinek piacán is. Valószínűleg sokan nem tudják, de az ABS rendszer kigondolása és alkalmazása is nevéhez fűződik. A cégcsoport szerte a világban megtalálható 15 gyártóüzeme közel 5000 dolgozót foglalkoztat. Mára több mint 200 országban van jelen, így nem csoda, hogy szinte az összes vásárlójának ismeri az igényét. Minőségmenedzsmentjének fő filozófiája, hogy a piaci igényeket a vevő igényeivel együtt kell kifogástalanul kielégíteni. A cég kapta meg első ízben 1990-ben az ISO-9001 minősítést a világ gördülőcsapágy gyártói közül. Ez igen nagy elismerésnek számít, de ez nem volt kérdés, hisz kerékcsapágyainak nincs párja. Gyári beszállítói minősítéssel is rendelkezik és beszállít a legnevesebb autógyártó márkáknak.

 

Legnépszerűbb SNR alkatrészek webáruházunkban:

 • Féktárcsa
 • Kerékcsapágy
 • Vezérműszíj készlet
 • Vezérműszíj feszítő
 • Hosszbordás szíj feszítőgörgő
 • Toronycsapágy készlet
 • Vezérműszíj szíjtárcsa, vezetőgörgő
 • Hosszbordás szíj szíjtárcsa vezetőgörgő
 • Főtengely szíjtárcsa
 • Hosszbordás szíj
 • Vezérműszíj és vízpumpa készlet

 

Keresse meg az autójához megfelelő SNR csapágy alkatrészeket:

Irány a bolt

 

SNR csapágy webáruház

 

Pár fontos évszám:
-2000 tavaszán az NTN és az NSK szakmai együttműködés kötött.
-2004 áprilisa: az NTN egy közös céget alapít a kinai gyártók második legnagyobbikával, a Luoyangi LYC-el.
-2007. ekkor vásárolja meg az NTN a Francia SNR céget, így erősítve pozícióját a legnagyobb csapágygyártók között úgy Európában, mint a világ egészén. Természetesen az SNR márkanév megmaradt.

 

Az NTN SNR fúzió az autóalkatrészek piacának egyik jelentős szereplője

 

Rendkívül sok európai gyártmányú járműben használják az NTN-SNR csapágait. Ez az összeolvadás hasznos, hisz ötvözi az SNR európai gyártási lehetőségeit, az NTN Corp. kifinomult együttműködési lehetőségeit az autógyártó cégekkel, illetve tervezőkkel. Az NTN-SNR a legkitűnőbb autógyártók beszállítójává vált a minőség iránti elkötelezettségüknek, szakértelmüknek és a fejlődésre való hajlandóságuknak köszönhetően, de az utángyártott alkatrészek piacán is előkelő szerepet tölt be. Utóbbira igen nagy hangsúlyt fektet a csoport. Az NTN-SNR egyesülés a világ 3. legnagyobb csapágygyártójaként van jelen az autóalkatrészek piacán, de a mára kiforrt márka minőségének köszönhetően termékeik igen népszerűek az autóipar és a repülőgépipar területén is. Ha az utóbbi 10 évet vizsgáljuk, akkor érzékelhető, hogy felgyorsult a csapágygyártás átrendeződése világunkban. Magyarországon az SNR által gyártott kitűnő minőségű váltó- és kerékagy csapágyai nyertek nagy teret, míg a gépipar számára is gyárt termékeket. Hazánkban mégis inkább csupán a francia és olasz autókhoz kifejlesztett váltó és differenciálmű csapágyai vannak jelen.