AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SNR

SNR csapágyak minőségét tekintve prémium kategóriásak, webáruházunkban kedvezményes árakon vásárolhatóak.

Az SNR már több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik, s azóta a világ egyik vezető csapágygyártójának mondhatja magát.

SNR minőségét tekintve egy prémium kategóriás csapágyakat előállító márka franciaországi székhellyel. Az SNR a kifogástalan minőségű csapágyak úttörőjeként igen fontos szerepet tölt be az ipari csapágyak mellett a személy- és kisteher gépjárművek alkatrészeinek piacán is. Valószínűleg sokan nem tudják, de az ASB rendszer kigondolása és alkalmazása is az SNR nevéhez fűződik. Az SNR csoportja a szerte a világban megtalálható 15 gyártóüzeme közel 5.000 dolgozót foglalkoztat. Mára több mint 200 országban van jelen, így nem csoda, hogy szinte az összes vásárlójának ismeri az igényét. Az SNR minőségmenedzsmentjének fő filozófiája, hogy a piaci igényeket a vevő igényeivel együtt kell kifogástalanul kielégíteni. Az SNR kapta meg első ízben 1990-ben az ISO-9001 minősítést a világ gördülőcsapágy gyártói közül. Ez igen nagy elismerésnek számít, de ez nem volt kérdés, hisz az SNR a kerékcsapágyainak nincs párja. Gyári beszállítói minősítéssel is rendelkezik és beszállít a legnevesebb autógyártó márkáknak.

 

Legnépszerűbb SNR alkatrészek webáruházunkban:

 • Féktárcsa
 • Kerékcsapágy
 • Vezérműszíj készlet
 • Vezérműszíj feszítő
 • Hosszbordás szíj feszítőgörgő
 • Toronycsapágy készlet
 • Vezérműszíj szíjtárcsa, vezetőgörgő
 • Hosszbordás szíj szíjtárcsa vezetőgörgő
 • Főtengely szíjtárcsa
 • Hosszbordás szíj
 • Vezérműszíj és vízpumpa készlet

 

Keresse meg autójához megfelelő SNR csapágy alkatrészeket:

 

Pár fontos évszám:
-2000 tavaszán az NTN és az NSK szakmai együttműködés kötött.
-2004 áprilisa: az NTN egy közös céget alapít a kinai gyártók második legnagyobbikával, a Luoyangi LYC-el.
-2007. ekkor vásárolja meg az NTN a Francia SNR céget, így erősítve pozícióját a legnagyobb csapágygyártók között úgy Európában, mint a világ egészén. Természetesen az SNR márkanév megmaradt.

 

Az NTN SNR fúzió az autóalkatrészek piacának egyik jelentős szereplője

Rendkívül sok európai gyártmányú járműben használják az NTN-SNR csapágait. Ez az összeolvadás hasznos, hisz ötvözi az SNR európai gyártási lehetőségeit az NTN Corp. kifinomult együttműködései lehetőségeit az autógyártó cégekkel, illetve tervezőkkel. Az NTN-SNR a legkitűnőbb autógyártók beszállítójává vált a minőség iránti elkötelezettségüknek, szakértelmüknek és a fejlődésre való hajlandóságuknak köszönhetően, de az utángyártott alkatrészek piacán is előkelő szerepet tölt be. Utóbbira igen nagy hangsúlyt fektet a csoport. Az NTN-SNR egyesülés a világ 3. legnagyobb csapágygyártójaként van jelen az autóalkatrészek piacán, de a mára kiforrt márka minőségének köszönhetően termékeik igen népszerűek az autóipar és a repülőgépipar területén is. Ha az utóbbi 10 évet vizsgáljuk, akkor érzékelhető, hogy felgyorsult a csapágygyártás átrendeződése világunkban. Magyarországon az SNR által gyártott kitűnő minőségű váltó- és kerékagy csapágyai nyertek nagy teret, míg a gépipar számára is gyárt termékeket. Hazánkban mégis inkább csupán a francia és olasz autókhoz kifejlesztett váltó és differenciálmű csapágyai vannak jelen.